Gezondheids- en welzijnszorg

Mondhygiënist – Nootdorp

Introductie Voel jij je thuis in een groot team? En vind je persoonlijke aandacht voor patiënten belangrijk? Dan zijn wij op zoek naar jou! We hebben per augustus ruimte voor een mondhygiënist voor 2 dagen per week.

Hoofd receptiemede­werker – Maastricht Emmaplein

Introductie Wij hebben per direct plaats voor een enthousiaste Hoofd Receptiemedewerker voor onze tandartspraktijk Dental Clinics Maastricht locatie Emmaplein.Ben jij een senior receptie medewerker en wil jij een stap maken?De functie is voor 24 per week.

Tandarts – Rotterdam Zuiderterras

Introductie Wil jij je blijven ontwikkelen in een leuke groepspraktijk in Rotterdam Zuid? Dan ben jij de tandarts die wij zoeken! Wij hebben ruimte voor een ervaren tandarts voor 2-3 dagen in de week, maandag, woensdag en vrijdag.

Mondhygiënist – Venlo

Introductie We vinden belangrijk dat patiënten zich bij ons op hun gemak voelen. Daarom denken we mee met de patiënt en zorgen we voor een goede sfeer in de praktijk. Klinkt dit als iets voor jou? Dan ben jij de mondhygiënist die wij zoeken. We hebben ruimte voor 3 dagen per week.

Mondhygiënist – Harderwijk

Introductie Werk jij graag in een gezellige, moderne praktijk? Voor onze gezellige 6-kamer praktijk zoeken we per direct een Mondhygiënist voor de woensdag, donderdag en vrijdag.

Tandarts – Enschede

Introductie Voor Dental Clinics Enschede zijn wij, vanwege het met pensioen gaan van één van onze tandartsen, op zoek naar een tandarts voor 3 dagen in de week, de woensdag, donderdag en vrijdag.