Kennis en kunde gebundeld voor de beste mondzorg

Zelfstandig werken én de voordelen van optimale ondersteuning, werken met innovatieve technologieën in een stimulerende werkomgeving. Spreekt dit u aan? Dan kunnen we wellicht iets voor elkaar betekenen.

Het servicecenter in Hilversum
Wij weten dat steeds meer mondzorgprofessionals de toenemende wet- en regelgeving en de daarmee samenhangende administratieve werkdruk als ‘gedoe’ ervaren. Binnen onze organisatie hebben we een compact servicecenter opgericht.

Kennis delen leidt tot innovatie
Bij TopMondzorg staat kwaliteit van mondzorg voorop. Dat geldt voor al onze mondzorgdiensten. Opleiding, visitatie, auditering en spiegelinformatie spelen een belangrijke rol binnen TopMondzorg. Hierdoor leren we van elkaar en kunnen we samen innoveren.

Waarom aansluiten bij TopMondzorg?
Stabiliteit en visie
Van oorsprong wordt onze organisatie geleid door tandartsen. Daarom snappen we wat tandartsen en specialisten in de praktijk nodig hebben en stemmen we daar onze ondersteuning op af.
TopMondzorg is onderdeel van de European Dental Group. De European Dental Group is actief in verschillende Europese landen en samen hebben we de ambitie om voorop te blijven lopen op de kwaliteit van zorg.
Ontzorging
Vanuit het TopMondzorg servicecenter worden de mondzorgorganisaties ondersteund op het gebied van kwaliteit, financiële- en personele administratie, ICT, HR, marketingcommunicatie en opleiding. Hierdoor kunnen de mondzorgprofessionals zich meer richten op hun klinische werk en zo de beste kwaliteit van mondzorg bieden aan hun patiënten.
Stimulerende werkomgeving
We creëren een prettige werkomgeving waarbinnen het delen van kennis en persoonlijke groei gestimuleerd worden. En er wordt veel aandacht besteed aan educatie.
Excellente praktijkvoering
We investeren in onze praktijken als het gaat om uitstraling, inrichting en apparatuur.
Met ruim 10 jaar ervaring hebben we, met alle kennis en kunde een brede visie op mondzorg. Met deze expertise hebben we een effectief kwaliteitssysteem ontwikkeld.
Vrijheid van handelen en lokale besluitvorming
We zijn ervan overtuigd dat de beste keuzes worden gemaakt door degenen die het dichtst bij de patiënt staan. Daarom worden tandheelkundige beslissingen altijd genomen door de mondzorgprofessional. Als er sprake is van een complexe casus of advies nodig is, kan er uiteraard worden overlegd met collega’s uit het uitgebreide TopMondzorg netwerk. Daarbij worden de behandelaren volledig ondersteund op het gebied van implementatie van tandheelkundige richtlijnen en kwaliteit.

Wij hebben uitgebreide ervaring met de overname van praktijken en organisaties in de mondzorg. Wilt u eens van gedachten wisselen over uw toekomst? Neem dan contact op met Joris Schuit via 06 2936 6753 of stuur een email naar joris.schuit@topmondzorg.nl.

Collega’s aan het woord

Tandarts-directeur Ismaël el Youbari start samen met Dental Clinics zijn eigen praktijk in Diemen. Bekijk het verhaal van Ismaël om te horen hoe hij deze samenwerking ervaart.

Tandarts-directeur Niels van Duijn heeft in 2020 zijn praktijk verkocht aan Dental Clinics. Bekijk het verhaal van Niels om te horen hoe hij de overname heeft ervaren en hoe hij de samenwerking met Dental Clinics ervaart.

Meer weten?

Denkt u concreet al aan een samenwerking met Dental Clinics of TopOrtho, kijk dan hieronder verder.

Samenwerking binnen Dental Clinics

Lees meer

Samenwerking binnen TopOrtho

Lees meer