Wie zijn wij?

Het TopMondzorg servicecenter staat achter de teams van Dental Clinics, TopOrtho, Proclin, MondzorgPlus, Omnios, MKA groep, Gerident en Pro-da. Circa 700.000 patiënten en cliënten vertrouwen op onze deskundige mondzorgprofessionals en hun teams. Vanuit ons Shared Service Center bieden we ondersteuning aan de teams van onze merken op het gebied van financiën, marketingcommunicatie, HR, ICT en kwaliteit en veiligheid. Zo kan er in de praktijken maximale aandacht en kwalitatieve zorg worden gegeven aan de patiënt. Onze missie is om met elkaar een bijdrage te leveren aan de algehele gezondheid en het welzijn van de patiënten.

Een brede visie door samenwerking en de omvang

Binnen onze organisatie werken uiteenlopende mondzorgprofessionals, van mondhygiënist, algemeen practicus en gedifferentieerd tandarts tot specialist. Zij zetten zich dagelijks in om goede mondzorg te bieden aan verschillende patiëntgroepen. Hierdoor hebben we een compleet overzicht over wat er speelt binnen de mondzorg en  kunnen we anticiperen op relevante ontwikkelingen in het vakgebied. Door onze omvang kunnen we investeren in kennisdeling, opleiding, praktijkinrichting en nieuwe technologieën.

TopMondzorg brengt echte professionals verder en de beste mondzorg dichterbij. Omdat samen beter werkt dan solo. Vandaag én morgen. Voor iedereen. Voor elkaar. Zo bieden wij de beste mondzorg!

Organisatie en geschiedenis

Onze visie op mondzorg

In 2007 besloten enkele tandartsen om zelf hun visie op teamsamenwerking in de tandheelkunde vorm te geven. Zij deelden de visie dat door samenwerking de...

Samenwerken aan kwaliteit

Ondersteunen van de teams

We streven naar kwaliteit en veiligheid voor onze patiënten en teams. Dit vraagt om een ondersteunende organisatie en aanpak die dat waarmaakt. Van het borgen...