Business Process Manager – Hilversum

Introductie

Het doel van onze IT-afdeling is om ervoor te zorgen dat alle collega’s binnen TopMondzorg altijd, veilig en slim kunnen werken en dat de kwaliteit van onze IT-dienstverlening altijd 9+ is. Het is daarom noodzakelijk dat we de bedrijfsprocessen continu blijven verbeteren zodat onze organisatie optimaal gebruik kan maken van onze core-systemen. 

Ben jij een analytische en proactieve business/informatie consultant die ook op kan treden als projectleider? Heb jij ervaring met stakeholdermanagement op alle niveaus? Streef jij altijd naar het hoogst haalbare resultaat en ben je bekend met agile werken? Dan ben jij de Business Process Manager die wij zoeken! 

Organisatie

TopMondzorg is een snelgroeiende organisatie die zich inzet voor complete mondzorg voor uiteenlopende patiëntgroepen. Samen gaan wij elke dag weer voor de beste kwaliteit van zorg aan onze bijna 1 miljoen patiënten en cliënten. 

Onze organisatie bestaat uit 120 Dental Clinics tandartsengroepspraktijken, 11 TopOrtho orthodontiepraktijken, 3 Proclin verwijspraktijken, ouderenmondzorgdiensten (MondzorgPlus, Omnios, Gerident en Pro-Da) en MKA-groep (kaakchirurgie).  

Op het servicecenter van TopMondzorg in Hilversum werken 100 collega’s. Praktijken krijgen vanuit daar ondersteuning op het gebied van kwaliteit & veiligheid, HR, financiële administratie, ICT en marketing & communicatie. Hierdoor kunnen de behandelende teams zich optimaal richten op de patiënt. 

Tot slot is TopMondzorg het Nederlandse onderdeel van European Dental Group (EDG). EDG is ook actief in België, Duitsland, Frankrijk, Zwitserland en Groot-Brittannië.  

Functie

Als Business Process Manager binnen één van de domeinen, patiëntsystemen of bedrijfssystemen, ben je verantwoordelijk voor het opzetten en onderhouden van geautomatiseerde bedrijfsprocessen. Zo waarborg je efficiënte en effectieve operaties. Je hebt een actieve rol in de initiatie, planning en bewaking van de wijzigingen en/of projecten binnen jouw domein. 

Je bent het centrale aanspreekpunt voor interne en externe stakeholders en onderhoudt structureel contact met leveranciers op operationeel niveau. In samenwerking met interne stakeholders definieer je businesscases en adviseer je hen over adaptatie en operationalisatie. Het verbeteren van bedrijfsprocessen is altijd jouw uitgangspunt. 

Verder zet je pilots op voor het testen van nieuwe functionaliteiten en/of applicaties en ben je verantwoordelijk voor de bewaking en evaluatie van deze projecten. Ook voer je een aantal inhoudelijke taken uit, gericht op FAQ’s en webinars en ben je betrokken bij praktijktevredenheid en relatie- en kwaliteitsbeheer. 

Kortom, een afwisselende functie waarin je veel verantwoordelijkheden hebt.

 

Functie-eisen

Jij hebt uitstekende communicatieve vaardigheden en vindt het leuk om de schakel te zijn tussen interne stakeholders, leveranciers en andere betrokkenen binnen jouw domein. Daarbij ben je proactief en zelfverzekerd en neem je een adviserende rol aan.  

Je hebt goede analytische vaardigheden, werkt graag zelfstandig en bent gedreven om de beoogde resultaten en doelstellingen te behalen.  

Verder herken jij je hierin: 

  • Minimaal HBO werk- en denkniveau en bij voorkeur een afgeronde opleiding in de richting van Business IT & Management of Informatica. 
  • Minimaal 5 jaar ervaring als business/informatie consultant en/of projectleider. 
  • Ervaring met functioneel beheer, project- en stakeholdermanagement. 
  • Gecertificeerd in ITIL met sterke Agile-kennis 

Je hebt een streepje voor als je ervaring hebt met: 

  • TOPdesk, Microsoft 365 
  • Tandheelkundige informatiesystemen zoals Exquise (NextGen), Visiquick, Facad en ZorgSom 
  • AFAS (HR, PY, FIN), ORTEC WS, FileLinx Digidata, Carerix 

 

 

 

Aanbod

Je komt te werken op het servicecenter van TopMondzorg. Een inspirerende werkomgeving in een vooruitstrevende organisatie, waar veel ruimte is voor eigen initiatief en persoonlijke ontwikkeling. Er heerst een informele werksfeer waar hard wordt gewerkt én gelachen. 

Deze functie valt binnen het IT-team en rapporteert aan de Manager Bedrijfssystemen. 

De functie is voor 32-40 uur per week. We bieden hybride werkmogelijkheden: thuis en op ons mooie kantoor in Hilversum (goed bereikbaar met auto en ov). Je reiskosten worden vergoed en je krijgt een zakelijke laptop en telefoon. 

Sollicitatie

Lijkt het jou wat om aan de slag te gaan als Business Process Manager en er samen met het IT-team van TopMondzorg ervoor te zorgen dat al onze collega’s altijd, veilig en slim kunnen werken? Solliciteer dan via het onderstaande formulier. 

Wil je eerst meer weten? Neem dan contact op met Merlly via merlly.ceder@topmondzorg.nl.