Recruitment assistent – Hilversum

Introductie

Vind jij het leuk om verantwoordelijk te zijn voor het administratieve proces op de afdeling recruitment? Ben je nauwkeurig, dienstverlenend, houd je graag het overzicht en help je graag de recruiters bij het operationele proces? Dan ben jij de recruitment assistent voor ons team!

Organisatie

Bij TopMondzorg kom je te werken in een snelgroeiende organisatie die zich inzet voor complete mondzorg voor uiteenlopende patiëntgroepen. TopMondzorg bestaat uit 7 verschillende labels met ruim 100 Dental Clinics tandartsengroepspraktijken, 18 TopOrtho orthodontiepraktijken, een Proclin verwijspraktijk, ouderenmondzorgdiensten MondzorgPlus en Omnios, Gerident en MKA groep (kaakchirurgie). Het motto van TopMondzorg is ‘voor elkaar’. Omdat we er als netwerk ‘voor elkaar’ zijn bij het leveren van kwalitatief hoogstaande mondzorg. En omdat we met onze gedrevenheid dingen ‘voor elkaar’ krijgen.


TopMondzorg telt in totaal bijna 4.000 collega’s waarvan 100 op het servicecenter in Hilversum. Vanuit dit servicecenter krijgen de praktijken ondersteuning op verschillende terreinen: Kwaliteit & Veiligheid, HR, Financiële administratie, ICT en Marketing & Communicatie. De behandelende teams kunnen zich daardoor optimaal richten op de patiënt. Jij wordt onderdeel van het HR team, dat bestaat uit recruitment, personeels- en salarisadministratie, HR advies en Leren en Ontwikkelen.


Functie

Als recruitment assistent word je onderdeel van ons recruitmentteam, dat bestaat uit 4 recruiters. Dit team is verantwoordelijk voor het recruitmentproces van Tandartsen, Mondhygiënisten en Praktijkmanagers van onze praktijken en coördineert de werving van alle assistentenfuncties.

Binnen dit team neem jij de administratieve taken uit handen. Je hebt de gehele instroomadministratie onder controle en ondersteunt de recruiters proactief. Daarnaast heb je contact met sollicitanten, (Regio)praktijkmanagers en wervingsbureaus.

Functie-eisen

• Je hebt een MBO+ werk- en denkniveau

• Je hebt een relevante opleiding afgerond en minimaal 2 jaar ervaring in een ondersteunende rol

• Je wordt blij van administratief werk en je bent accuraat

• Je bent organisatorisch sterk, werkt gestructureerd en houdt goed overzicht

• Je hebt goede communicatieve vaardigheden

• Je hebt een proactieve instelling, ben enthousiast en zit vol energie

• Je bent 32 – 40 uur per week beschikbaar.

Aanbod

• Je komt te werken bij een jonge en vooruitstrevende organisatie, die vooroploopt op het gebied van tandheelkundige zorg;

• Een afwisselende functie waarbinnen veel ruimte is voor eigen initiatief en brede ontwikkeling, in een jong en enthousiast HR team;

• Een informele omgeving waar hard wordt gewerkt, maar ook veel wordt gelachen;

• Ruimte om te leren en jezelf te ontwikkelen

• Deels thuiswerken behoort tot de mogelijkheden

Sollicitatie

Enthousiast? Stuur dan jouw CV en motivatie naar werken@topmondzorg.nl o.v.v. ‘Recruitment assistent’. Wil je meer weten? Neem dan contact op met HR manager Diane Hannink (06 – 50682477).