HR medewerker – Hilversum

Introductie

Als HR-afdeling ondersteunen wij alle collega’s binnen TopMondzorg op het gebied van advies, administratie en leiderschap, zodat onze zorgprofessionals dagelijks de beste zorg kunnen leveren. Dit doen we door als HR-team goed samen te werken en ons continue te verbeteren en ontwikkelen. 

Ben jij enthousiast, flexibel en dienstverlenend? Dan ben jij de HR-medewerker die wij zoeken om onze personeelsadministratie te versterken!  

Organisatie

TopMondzorg is een snelgroeiende organisatie die zich inzet voor complete mondzorg voor uiteenlopende patiëntgroepen. Samen gaan wij elke dag weer voor de beste kwaliteit van zorg aan onze bijna 1 miljoen patiënten en cliënten.   

Onze organisatie bestaat uit 120 Dental Clinics tandartsengroepspraktijken, 11 TopOrtho orthodontiepraktijken, 3 Proclin verwijspraktijken, ouderenmondzorgdiensten (MondzorgPlus, Omnios, Gerident en Pro-Da) en MKA-groep (kaakchirurgie).    

Op het servicecenter van TopMondzorg in Hilversum werken 100 collega’s. Praktijken krijgen vanuit daar ondersteuning op het gebied van kwaliteit & veiligheid, HR, financiële administratie, ICT en marketing & communicatie. Hierdoor kunnen de behandelende teams zich optimaal richten op de patiënt.   

Tot slot is TopMondzorg het Nederlandse onderdeel van European Dental Group (EDG). EDG is ook actief in België, Duitsland, Frankrijk, Zwitserland en Groot-Brittannië.   

Functie

Als HR-medewerker op de personeelsafdeling ben je van alle markten thuis. Je bent verantwoordelijk voor alle administratieve taken voor de praktijken binnen jouw regio. Zo zorg je voor de juiste en volledige verwerking van in- en uitdiensten, mutaties en contracten van medewerkers. Daarnaast maak en controleer je arbeidsovereenkomsten, werkgeversverklaringen en overige correspondentie. 

Het is belangrijk dat je goed contact onderhoudt met de praktijk- en regiomanagers in jouw regio. Je bent namelijk hun rots in de branding en vindt het leuk om hulp te bieden bij vragen of onduidelijkheden over personele aangelegenheden. 

Je zal ook betrokken zijn bij verschillende HR-projecten, waarbij de focus ligt op het verbeteren van onze ondersteunende HR-systemen, zoals AFAS, Carerix en TOPdesk. Zo kunnen we onze collega’s op de praktijken nóg beter kunnen ondersteunen. Hierbij werk je nauw samen met je collega’s van de salarisadministratie en recruitment, team inzetbaarheid en de HR Business Partners. 

 

 

Functie-eisen

Je bent enthousiast, weet van aanpakken en toont initiatief. Je bent zelfverzekerd en bent niet verlegen om verbeterpunten aan te dragen. Naast dat je graag zelfstandig te werk gaat, haal je ook energie uit het samenwerken met collega’s van andere afdelingen.  

Verder herken jij jezelf hierin: 

  • Je hebt MBO+/HBO-denkniveau en hebt een relevante opleiding gevolgd, zoals een afgeronde HR gerelateerde of administratieve opleiding 
  • Je hebt kennis van wet- en regelgeving op het gebied van Human Resources.  
  • Je bent minimaal 3 dagen per week beschikbaar.

Je hebt alvast een streepje voor als: 

  • Je werkervaring hebt in een HR (gerelateerde) functie. 
  • Kennis hebt van AFAS, aangezien je hier dagelijks mee zal werken. 

Aanbod

Je komt te werken op het servicecenter van TopMondzorg. Een inspirerende werkomgeving in een vooruitstrevende organisatie, waar veel ruimte is voor eigen initiatief en persoonlijke ontwikkeling. Er heerst een informele sfeer waar hard wordt gewerkt én gelachen. 

Je wordt onderdeel van een enthousiast HR-team. De functie is voor 24 t/m 40 uur per week. We bieden hybride werkmogelijkheden: 60% op ons mooie kantoor in Hilversum (goed bereikbaar met auto en ov) en 40% thuis. Je reiskosten worden vergoed en je krijgt een zakelijke laptop en telefoon. 

Sollicitatie

Lijkt het jou wat om bij TopMondzorg aan de slag te gaan als HR-medewerker? Solliciteer dan via het onderstaande formulier. Wil je meer weten over deze functie? Neem dan contact op met Daan Pol via daan.pol@topmondzorg.nl of 06- 13 68 24 51.