Gezondheidszorg/algemeen

Servicedesk Medewerker – Hilversum

Het doel van onze IT-afdeling is om ervoor te zorgen dat alle collega’s binnen TopMondzorg altijd, veilig en slim kunnen werken. Het is daarom belangrijk dat IT-vragen, -meldingen en -storingen efficiënt en adequaat worden opgepakt en afgehandeld.  

Heb jij een uitstekend probleemoplossend vermogen voor diverse technische vraagstukken, een servicegerichte houding en wil jij er samen met een gemotiveerd IT-team voor zorgen dat de kwaliteit van onze dienstverlening altijd 9+ is? Dan ben jij de Servicedesk Medewerker die wij zoeken! 

IT Incident & Problem Coördinator – Hilversum

Het doel van onze IT-afdeling is om ervoor te zorgen dat alle collega's binnen TopMondzorg altijd, veilig en slim kunnen werken en dat de kwaliteit van IT-dienstverlening altijd 9+ is. Het is daarom cruciaal dat IT-incidenten en problemen tijdig en effectief worden opgelost en waar mogelijk worden voorkomen. 

Heb jij een sterk analytisch en probleemoplossend vermogen, technisch inzicht en vind jij het een mooie uitdaging om duurzame oplossingen te vinden om incidenten en problemen in de toekomst te voorkomen? Dan ben jij de IT Incident & Problem Coördinator waar wij naar opzoek zijn! 

HR medewerker – Hilversum

Als HR-afdeling ondersteunen wij alle collega's binnen TopMondzorg op het gebied van advies, administratie en leiderschap, zodat onze zorgprofessionals dagelijks de beste zorg kunnen leveren. Dit doen we door als HR-team goed samen te werken en ons continue te verbeteren en ontwikkelen. 

Ben jij enthousiast, flexibel en dienstverlenend? Dan ben jij de HR-medewerker die wij zoeken om onze personeelsadministratie te versterken!  

Contract Delivery Officer – Hilversum

Het doel van onze IT-afdeling is om ervoor te zorgen dat al onze collega's binnen TopMondzorg altijd, veilig en slim kunnen werken en dat de kwaliteit van de IT-dienstverlening altijd 9+ is. Om dit te realiseren is het van belang dat de IT-infrastructuur, hardware en software binnen de organisatie goed op orde is. Daar kun jij als Contract Delivery Officer een belangrijke rol in spelen. 

Heb jij ervaring met het leiden van behoeftespecificaties, het succesvol uitvoeren van complexe IT-inkoopopdrachten en ben jij bedreven in het onderhandelen over IT-inkoopcontracten? Dan zijn wij op zoek naar jou! 

Recruiter – Hilversum

Bruis jij van de creatieve oplossingen voor lastig vervulbare vacatures? Weet jij dankzij jouw kennis van werving, selectie en interviewen de beste zorgprofessionals voor onze praktijken te vinden? En vind je het prettig om zelfstandig aan de slag te zijn in jouw regio met veel verantwoordelijkheid?

Dan ben jij de recruiter voor ons team!


Business Process Manager – Hilversum

Het doel van onze IT-afdeling is om ervoor te zorgen dat alle collega’s binnen TopMondzorg altijd, veilig en slim kunnen werken en dat de kwaliteit van onze IT-dienstverlening altijd 9+ is. Het is daarom noodzakelijk dat we de bedrijfsprocessen continu blijven verbeteren zodat onze organisatie optimaal gebruik kan maken van onze core-systemen. 

Ben jij een analytische en proactieve business/informatie consultant die ook op kan treden als projectleider? Heb jij ervaring met stakeholdermanagement op alle niveaus? Streef jij altijd naar het hoogst haalbare resultaat en ben je bekend met agile werken? Dan ben jij de Business Process Manager die wij zoeken! 

Junior Business Analist – Hilversum

Wil jij als enthousiaste starter (met 0 tot 2 jaar werkervaring) een bijdrage leveren aan de groei van een innovatief mondzorgbedrijf? Heb je affiniteit met (financiële) data, de zorgsector en digitalisering? Dan is de positie van Junior Business Analist bij TopMondzorg de perfecte kans voor jou!


Financial Controller – (met achtergrond in de Accountancy) – Hilversum

TopMondzorg is een organisatie die zich inzet voor complete mondzorg voor uiteenlopende patiëntgroepen. Wij zoeken een gedreven financial controller met (bij voorkeur) een achtergrond in de accountancy, die het voortouw wil nemen binnen het Financial Control team op ons service centrum en mee kan bouwen aan de verdere professionalisering en efficiency van de finance processen en zo een bijdrage levert aan de organische groei van onze praktijken.

Onze nieuwe collega is iemand die graag breder wil werken (dan alleen de accountancy) en graag in contact staat met de business, samenwerken aan waardecreatie voor de onderneming. Met een positieve instelling en oplossingsgericht en pragmatisch. Ben jij daarbij analytisch sterk en werk jij graag zelfstandig? Kom dan een keer bij ons praten over deze uitdagende functie binnen onze groeiende organisatie!