Gezondheidszorg/algemeen

Online marketeer (affiniteit recruitment marketing) – Hilversum

Introductie Vind jij jezelf behoorlijk creatief, heb je aan de lopende band nieuwe ideeën, ben je altijd enthousiast en energiek, een echte zelfstarter en zit digital in je DNA?Wij zoeken iemand die voor bereik en conversie kan zorgen met zelf opgezette campagnes. Iemand die data gebruikt om de performance van die campagnes continue te verbeteren.... Lees verder

(Senior) Online Marketing Strateeg – Hilversum

Introductie TopMondzorg is een snelgroeiende organisatie die zich inzet voor complete mondzorg voor uiteenlopende patiëntgroepen. Wij zoeken een (Senior) Online Marketing Strateeg die bij wil dragen aan de organische groei van onze praktijken. Hou jij er van om op basis van data analyses te optimaliseren en te experimenteren? Ben je een zelfstarter, een teamplayer met... Lees verder

(Marketing-)communicatieadviseur – Hilversum

Introductie Ben jij een echt communicatiedier, die droomt in beelden en teksten? En vind je het een uitdaging om voor verschillende doelgroepen doeltreffende communicatie te creëren? Van een begrijpelijke patiënten brief tot een tekst met een goede SEO insteek. Dan ben jij de (Marketing-)communicatieadviseur voor 32-40 uur per week die wij zoeken!

Tandarts – Venlo

Introductie We vinden belangrijk dat patiënten zich bij ons op hun gemak voelen. Daarom denken we mee met de patiënt en zorgen we voor een goede sfeer in de praktijk. Klinkt dit als iets voor jou? Dan ben jij de Tandarts die wij zoeken.

Tandarts – Harderwijk

Introductie Werk jij graag in een moderne praktijk? En woon je in regio Harderwijk? Dan hebben we ruimte voor jou in de praktijk. We hebben een vacature voor Tandarts. Alle opties staan nog op en qua dagen.