Gezondheidszorg/algemeen

Tandartsassi­stent – Venlo

Introductie Bij Dental Clinics Venlo zijn we per direct op zoek naar een tandartsassistent met affiniteit voor receptiewerkzaamheden voor 36 uur per week!

Recruiter – Regio Noord of Zuid

Introductie Bruis jij van de creatieve oplossingen voor lastig vervulbare vacatures? Weet jij dankzij jouw kennis van werving, selectie en interviewen de beste zorgprofessionals voor onze praktijken te vinden? En vind je het prettig om zelfstandig aan de slag te zijn in jouw regio met veel verantwoordelijkheid?Dan ben jij de recruiter voor ons team!

Beleidsadviseur kwaliteit en veiligheid (32-40 upw) – Hilversum

Introductie Draag jij kwaliteit en veiligheid in de mondzorg een warm hart toe en weet jij te schakelen op alle niveaus van de organisatie? Denk jij in oplossingen en ben je een professionele gesprekspartner die zichtbaar waarde toevoegt? Werk je graag bij een door kwaliteit gedreven organisatie? Lees dan verder, want Top Mondzorg is op... Lees verder

Officemanager – Rolde

Introductie Voor onze DC praktijk in Rolde hebben we ruimte voor een leuke, enthousiaste Officemanager, Het betreft een functie van 3 tot 4 dagen!De werkdagen zijn in overleg.

Tandarts – Oudenbosch

Introductie Werk jij graag in een gezellige en informele omgeving? En heb jij de kennis en kunde in huis om onze patiënten de beste tandheelkundige zorg te kunnen geven? Wij hebben ruimte voor een nieuwe tandarts voor 2 dagen per week,op woensdag en donderdag.