40

Projectmanager – Business Transformatie – Hilversum

De markt analyseren, strategieën bedenken, projectplannen ontwikkelen en verantwoordelijkheid dragen voor een succesvolle executie. En dat binnen de top van de Nederlandse mondzorg, waar we met een gepassioneerd team er alles aan doen onze zorgprofessionals de beste zorg te laten leveren. Sluit jij je graag bij ons aan? Solliciteer dan voor de rol van Projectmanager Business Transformatie bij TopMondzorg in Hilversum!

Coördinator werving tandartsassi­stenten – Hilversum

Hou jij van organiseren, bruis je van de creatieve ideeën en ben je toe aan een volgende stap in je carrière? Haal je energie uit het samenwerken met collega’s én kun je tegelijkertijd goed zelfstandig werken. Dan is deze nieuwe rol binnen Topmondzorg wellicht iets voor jou!

Junior Business Analist – Hilversum

Wil jij als enthousiaste starter (met 0 tot 2 jaar werkervaring) een bijdrage leveren aan de groei van een innovatief mondzorgbedrijf? Heb je affiniteit met (financiële) data, de zorgsector en digitalisering? Dan is de positie van Junior Business Analist bij TopMondzorg de perfecte kans voor jou!


Financial Controller – (met achtergrond in de Accountancy) – Hilversum

TopMondzorg is een organisatie die zich inzet voor complete mondzorg voor uiteenlopende patiëntgroepen. Wij zoeken een gedreven financial controller met (bij voorkeur) een achtergrond in de accountancy, die het voortouw wil nemen binnen het Financial Control team op ons service centrum en mee kan bouwen aan de verdere professionalisering en efficiency van de finance processen en zo een bijdrage levert aan de organische groei van onze praktijken.

Onze nieuwe collega is iemand die graag breder wil werken (dan alleen de accountancy) en graag in contact staat met de business, samenwerken aan waardecreatie voor de onderneming. Met een positieve instelling en oplossingsgericht en pragmatisch. Ben jij daarbij analytisch sterk en werk jij graag zelfstandig? Kom dan een keer bij ons praten over deze uitdagende functie binnen onze groeiende organisatie!