Salarisadmin­istrateur – Hilversum

Introductie

Ben jij enthousiast, flexibel en dienstverlenend ingesteld? Gaat jouw hart sneller kloppen van een complexe salarisadministratie die je samen met je collega verwerkt? Dan ben jij de salarisadministrateur die wij zoeken!

Organisatie

Bij TopMondzorg kom je te werken in een snelgroeiende organisatie die zich inzet voor complete mondzorg voor uiteenlopende patiëntgroepen. TopMondzorg bestaat uit circa 100 Dental Clinics tandartsengroepspraktijken, 14 TopOrtho orthodontiepraktijken, de Proclin verwijspraktijk, ouderenmondzorgdiensten MondzorgPlus en Omnios en de MKA-groep (kaakchirurgie).

Het motto van TopMondzorg is ‘voor elkaar’. Omdat we er als netwerk ‘voor elkaar’ zijn bij het leveren van kwalitatief hoogstaande mondzorg. En omdat we met onze gedrevenheid dingen ‘voor elkaar’ krijgen. TopMondzorg telt in totaal 2.750 collega’s waarvan 100 op het servicecenter in Hilversum. Dit servicecenter biedt ondersteuning op onder andere Kwaliteit & Veiligheid, HR, Financiële administratie, ICT en Marketingcommunicatie. Zodat de behandelende teams zich optimaal kunnen richten op de patiënt.

Jij maakt deel uit van het HR team, dat bestaat uit 15 collega’s die zich bezighouden met recruitment, personeelsadministratie, HR Advies, Verzuim en Opleidingen. Op de salarisadministratie werk je samen met je collega Saskia, zij is Hoofd salarisadministratie.

Functie

Als salarisadministrateur bij Top Mondzorg ben jij samen met je collega verantwoordelijk voor de salarisverwerking van circa 2.750 collega’s die werkzaam zijn bij ongeveer 100 entiteiten. Samen zorgen jullie ervoor dat we kunnen vertrouwen op een betrouwbare salarisverwerking. Je werkt met het salarispakket AFAS. Naast het verwerken van de salarissen en declaraties, ben jij voor collega’s het eerste aanspreekpunt als het gaat om vragen omtrent de salarisstrook en salarisbetalingen. Daarbij heb en vergaar je kennis van de actuele wetgeving. Kortom, een afwisselende functie waarin je veel verantwoordelijkheden hebt.

Functie eisen

 • Je hebt een afgeronde opleiding MBO-4 opleiding in een administratieve richting;
 • Je bent in het bezit van een Praktijkdiploma Loonadministratie (PDL);
 • Je hebt 2-5 jaar ervaring in een soortgelijke functie
 • Omdat je binnen deze functie dagelijks aan de slag gaat met AFAS, is kennis hiervan een grote pré;
 • Je vindt het leuk om te werken in een dynamische en groeiende organisatie;
 • Je hebt cijfermatig inzicht en nauwkeurigheid is jouw sterkste kant;
 • Je bent een teamspeler en draagt bij aan een fijne werksfeer;
 • Je bent 32 – 40 uur beschikbaar, in ieder geval op vrijdag.

Aanbod

 • Je wordt onderdeel van een enthousiast en gedreven team
 • Een open en informele omgeving waar hard wordt gewerkt, maar ook veel wordt gelachen;
 • Marktconforme arbeidsvoorwaarden.

Sollicitatie

Enthousiast? Stuur dan jouw CV met foto en motivatie naar werken@topmondzorg.nl o.v.v. ‘salarisadministrateur’. Wil je meer weten? Neem dan contact op met Saskia Loggen, Hoofd salarisadministratie, via 035-6929597.

Ken je iemand anders die geschikt is voor deze functie? Deel de vacature dan via de onderstaande buttons.