Terug naar overzicht

TopMondzorg organiseert eerste Dental Derby voor studenten

Op woensdag 19 mei vond de eerste Dental Derby plaats. Tijdens deze interactieve online talkshow streden studenten Tandheelkunde en Mondzorgkunde uit Nederland en België tegen elkaar om de beker: de Gouden Kroon.

“Vanwege het gebrek aan fysieke evenementen, wilden wij iets leuks voor studenten organiseren om het contact aan te halen na een jaar waarin maar weinig mogelijk was”, aldus Diane Hannink, HR manager bij TopMondzorg. Daarom bedacht TopMondzorg de Dental Derby; een interactieve, online talkshow met inspirerende sprekers, een paneldiscussie tussen behandelaren en studenten over zaken die spelen binnen de mondzorg. Zo spraken de panelleden over de charme van ouderenmondzorg, de balans die behandelaren ervaren tussen werk en privé en wat erbij komt kijken om een eigen praktijk te starten.

De kers op de taart was een quiz waarmee de studenten mooie prijzen konden verdienen, waaronder een loepbril. De studenten Tandheelkunde van de Rijksuniversiteit Groningen haalden gemiddeld de hoogste score van de negen opleidingen die meestreden om de Gouden Kroon.

Benieuwd naar de show? Je kunt de samenvatting hier terugkijken: