Contract Delivery Officer – Hilversum

Introductie

Het doel van onze IT-afdeling is om ervoor te zorgen dat al onze collega’s binnen TopMondzorg altijd, veilig en slim kunnen werken en dat de kwaliteit van de IT-dienstverlening altijd 9+ is. Om dit te realiseren is het van belang dat de IT-infrastructuur, hardware en software binnen de organisatie goed op orde is. Daar kun jij als Contract Delivery Officer een belangrijke rol in spelen. 

Heb jij ervaring met het leiden van behoeftespecificaties, het succesvol uitvoeren van complexe IT-inkoopopdrachten en ben jij bedreven in het onderhandelen over IT-inkoopcontracten? Dan zijn wij op zoek naar jou! 

Organisatie

TopMondzorg is een snelgroeiende organisatie die zich inzet voor complete mondzorg voor uiteenlopende patiëntgroepen. Samen gaan wij elke dag weer voor de beste kwaliteit van zorg aan onze bijna 1 miljoen patiënten en cliënten. 

Onze organisatie bestaat uit 120 Dental Clinics tandartsengroepspraktijken, 11 TopOrtho orthodontiepraktijken, 3 Proclin verwijspraktijken, ouderenmondzorgdiensten (MondzorgPlus, Omnios, Gerident en Pro-Da) en MKA-groep (kaakchirurgie). 

Op het servicecenter van TopMondzorg in Hilversum werken 100 collega’s. Praktijken krijgen vanuit daar ondersteuning op het gebied van kwaliteit & veiligheid, HR, financiële administratie, ICT en marketing & communicatie. Hierdoor kunnen de behandelende teams zich optimaal richten op de patiënt. 

Tot slot is TopMondzorg het Nederlandse onderdeel van European Dental Group (EDG). EDG is ook actief in België, Duitsland, Frankrijk, Zwitserland en Groot-Brittannië. 

Functie

Als Contract Delivery Officer begeleid je, alleen of samen met andere IT-collega’s de behoeftespecificaties om de IT-inkoopbehoeften van de organisatie duidelijk te definiëren. Het uitvoeren van de aanbestedingen voor hardware, software en diensten behoort ook tot jouw verantwoordelijkheden. Daarnaast houd je je bezig met het onderhandelen over en contracteren van IT-inkoopcontracten, inclusief Service Level Agreements (SLA’s).

Naast effectief contractbeheer en kostenoptimalisatie zorg je ervoor dat de kwaliteit van de geleverde diensten gewaarborgd wordt, door actief deel te nemen aan service delivery overleggen met leveranciers, effectief risicobeheer, monitoring van leveranciersprestaties en rapportages over contractuele prestaties.

Je streeft altijd naar een efficiënte en kosteneffectieve afhandeling van IT-contracten. Om dit te bereiken werk je nauw samen met diverse collega’s, waaronder je collega’s van IT en Finance.

Functie-eisen

Je hebt het vermogen om complexe gegevens en problemen te analyseren, strategische adviezen op te stellen en oplossingen te vinden binnen de context van IT-beheer. Het is voor jou geen probleem om complexe contractuele concepten aan anderen over te brengen.

Daarnaast blink jij uit in het identificeren van potentiële risico’s en neem je proactief maatregelen om deze te beheren. Je hebt een goed begrip van opkomende technologieën en de mogelijke impact op effectief contractbeheer. Op basis hiervan kun jij langetermijnstrategieën ontwikkelen ter bevordering van de kostenoptimalisatie.

Met jouw sterke communicatieve vaardigheden zorg je voor effectieve samenwerking met zowel interne teams als externe leveranciers. Je bent zelfverzekerd en vindt het een uitdaging om te onderhandelen over contractvoorwaarden en prijsstelling.

Verder herken jij je in het volgende:

  • HBO werk- en denkniveau, verkregen door een relevante opleiding
  • Begrip van IT-infrastructuur, hardware, software en relevante technologische ontwikkelingen.
  • Kennis van contractuele termen, voorwaarden en juridische aspecten
  • Ervaring met aanbestedingen
  • Kennis van risico-identificatie en beheer, specifiek in relatie tot IT-leveranciers
  • Basisvaardigheden in financiële analyse, budgetbeheer en projectmanagement

Aanbod

Je komt te werken op het servicecenter van TopMondzorg. Een inspirerende werkomgeving in een vooruitstrevende organisatie, waar veel ruimte is voor eigen initiatief en persoonlijke ontwikkeling. Er heerst een informele sfeer waar hard wordt gewerkt én gelachen. 

Deze functie valt binnen het IT-team en rapporteert aan de IT Manager. 

De functie is voor 24-32 uur per week. We bieden hybride werkmogelijkheden: thuis en op ons mooie kantoor in Hilversum (goed bereikbaar met auto en ov). Je reiskosten worden vergoed en je krijgt een zakelijke laptop en telefoon. 

Sollicitatie

Lijkt het jou wat om aan de slag te zijn als Contract Delivery Officer en samen met het IT-team van TopMondzorg ervoor te zorgen dat al onze collega’s altijd, veilig en slim kunnen werken? Solliciteer dan via het onderstaande formulier. 

Wil je eerst meer weten? Neem dan contact op met Merlly Ceder, Manager IT, via merlly.ceder@topmondzorg.nl of +31 6 218 495 29.