Senior marketing communicatie adviseur – Employer branding 32/40u pw. – Hilversum

Introductie

Klopt jouw hart voor het laden van een werkgeversmerk en diverse onderliggende labels en heb jij affiniteit met recruitmentvraagstukken? Weet jij hoe je mensen moet aantrekken, binden en boeien in een krappe arbeidsmarkt? Wil je verantwoordelijkheid krijgen, nemen én leren van anderen in een snelgroeiend bedrijf met maatschappelijke impact?

Heb jij bovendien de ambitie om door te groeien en leiding te willen geven aan een aantal direct reports uit het Marketing & Communicatie team? Solliciteer dan op de vacature senior marketing communicatie adviseur Employer Branding.


Organisatie

TopMondzorg is een snelgroeiende organisatie die zich inzet voor complete mondzorg voor uiteenlopende patiëntgroepen. TopMondzorg bestaat uit 7 verschillende labels met ruim 100 Dental Clinics tandartsengroepspraktijken, 18 TopOrtho orthodontiepraktijken, een Proclin verwijspraktijk, ouderenmondzorgdiensten MondzorgPlus, Omnios en Gerident en de MKA groep (kaakchirurgie). Het motto van TopMondzorg is ‘voor elkaar’. Omdat we er als netwerk ‘voor elkaar’ zijn bij het leveren van kwalitatief hoogstaande mondzorg. En omdat we met onze gedrevenheid dingen ‘voor elkaar’ krijgen.

TopMondzorg telt in totaal bijna 4.000 collega’s waarvan 100 op het servicecenter in Hilversum. Vanuit dit servicecenter krijgen de praktijken ondersteuning op verschillende terreinen: Kwaliteit & Veiligheid, HR, Financiële administratie, ICT en Marketing & Communicatie. De behandelende teams kunnen zich daardoor optimaal richten op de patiënt.


Functie

Je houdt je bezig met de strategie én uitvoering van passende marketing en communicatie om ons werkgeversmerk verder te versterken. Op het gebied van arbeidsmarktcommunicatie ga je dit voor onze verschillende labels uitdenken, opzetten en uitvoeren zodat potentiële medewerkers weten wie we zijn en ons zien als aantrekkelijke werkgever.


Ook ontwikkel je in nauwe samenwerking met Recruitment gerichte (online) wervingscampagnes voor specifieke vacatures.

Tevens ben je vindingrijk en creatief en weet je op de juiste manier het netwerk van je collega’s te activeren in je zoektocht naar de juiste kandidaten.

Naast het aantrekken van nieuwe medewerkers bedenk je plannen en campagnes om onze huidige werknemers te binden en te boeien. Dit doe je door middel van pakkende communicatie en aansprekende events.


Kortom: je takenpakket is breed en je schakelt moeiteloos tussen strategische, tactische en operationele werkzaamheden.


Functie-eisen

– Je hebt minimaal 5 jaar ervaring in marketing communicatie functie waarin je resultaten hebt geboekt;

– Je bent data gedreven, analytisch en resultaatgericht;

– Je bent een denker en een doener tegelijk. Iemand die houdt van aanpakken en daarbij initiatiefrijk, flexibel en stressbestendig is.

– Je hebt ervaring met campagnemanagement en affiniteit met arbeidsmarktcommunicatie;

– Je voelt je medeverantwoordelijk voor de teamprestatie. Als je niet weet hoe iets werkt, zoek je dat bij voorkeur zelf uit;

– Je denkt graag kritisch mee en vertaalt trends en ontwikkelingen naar mogelijkheden in je werk;

– Je hebt ervaring met het aansturen van (online) bureaus;

– Je bent een bruggenbouwer en weet de juiste mensen bij elkaar te vinden om het beoogde doel te bereiken.


Aanbod

• Je komt te werken bij een jonge en vooruitstrevende organisatie, die vooroploopt op het gebied van tandheelkundige zorg;

• Je maakt deel uit van het Marketing en Communicatie team, bestaande uit 8 collega’s. Vanuit dit team werk je nauw samen met HR en de praktijken van onze labels;

• Een afwisselende functie waarbinnen veel ruimte voor eigen initiatief en brede ontwikkeling is;

• Een informele omgeving waar hard wordt gewerkt, maar ook veel wordt gelachen;

• Hybride werken: dus thuis of op ons prachtige kantoor in Hilversum, goed bereikbaar met auto en OV;

• Grote mate van autonomie en verantwoordelijkheid.


Sollicitatie

Enthousiast? Stuur dan jouw CV en motivatie naar werken@topmondzorg.nl of bekijk hier meer informatie over de sollicitatieprocedure. Voor vragen over deze vacature kan je contact opnemen met Tobias Westerneng op telefoonnummer 06-22449533.