Senior marketing communicatie adviseur – Employer branding 32/40u pw. – Hilversum

Introductie

Klopt jouw hart zowel voor het laden van een werkgeversmerk áls voor het binden en boeien van medewerkers in een organisatie? Wil je verantwoordelijkheid krijgen, nemen én leren van anderen in een snelgroeiend bedrijf met maatschappelijke impact?

Heb je daarnaast affiniteit met recruitment vraagstukken? Dan bieden wij jou de functie die je zoekt.

Organisatie

Bij TopMondzorg kom je te werken in een snelgroeiende organisatie die zich inzet voor complete mondzorg voor uiteenlopende patiëntgroepen. TopMondzorg bestaat uit 7 verschillende labels met ruim 100 Dental Clinics tandartsengroepspraktijken, 18 TopOrtho orthodontiepraktijken, een Proclin verwijspraktijk, ouderenmondzorgdiensten MondzorgPlus, Omnios en Gerident en de MKA groep (kaakchirurgie). Het motto van TopMondzorg is ‘voor elkaar’. Omdat we er als netwerk ‘voor elkaar’ zijn bij het leveren van kwalitatief hoogstaande mondzorg. En omdat we met onze gedrevenheid dingen ‘voor elkaar’ krijgen.

TopMondzorg telt in totaal bijna 4.000 collega’s waarvan 100 op het servicecenter in Hilversum. Vanuit dit servicecenter krijgen de praktijken ondersteuning op verschillende terreinen: Kwaliteit & Veiligheid, HR, Financiële administratie, ICT en Marketing & Communicatie. De behandelende teams kunnen zich daardoor optimaal richten op de patiënt. Deze functie is onderdeel van het marketing en communicatie team, bestaande uit 8 collega’s. Vanuit dit team werk je nauw samen met HR en de praktijken van onze labels.


Functie

Je houdt je bezig met strategie én uitvoering van passende marketing en communicatie om ons werkgeversmerk verder te versterken. Op het gebied van arbeidsmarktcommunicatie ga je dit voor onze verschillende labels uitdenken, opzetten en uitvoeren zodat we nieuwe medewerkers enthousiast maken voor ons bedrijf. Ook bedenk je plannen en campagnes om onze huidige werknemers te binden en te boeien, denk aan pakkende communicatie en aansprekende events. Daarnaast weet je op de juiste manier het netwerk van je collega’s te activeren.Zo kan het gebeuren dat je de ene dag aan een plan werkt voor het werven van tandartsassistenten en de andere dag start je een nieuw project om de ‘werkenbij’ website van een van onze labels in een nieuw jasje te steken. De volgende dag heb je een brainstorm over de nieuwe arbeidsmarktcommunicatie plannen voor het komende jaar en daarna brief je een bureau voor de organisatie van interne bijeenkomsten. Kortom: je takenpakket is breed en je schakelt moeiteloos tussen strategische, tactische en operationele werkzaamheden.

Jouw focus komt te liggen op het binden en boeien van onze bestaande collega’s en op recruitment marketing: de online vertaling van onze arbeidsmarktcommunicatie aanpak. Voor deze functie is het belangrijk dat je ervaring hebt met bereiken van resultaten via social media en e-mailcampagnes. Wij werken met een professioneel digital marketing bureau. Jij stuurt hen aan zodat jij je doelstellingen kunt behalen, de uitvoering laat je regelmatig aan het bureau. De learnings uit campagnes, waaronder data en andere insights over de doelgroep, weet jij moeiteloos te vertalen naar een volgende campagne.

Het is belangrijk dat je weet hoe je een doelgroep bereikt en aanzet tot actie. Indien nodig schakel je één van onze bureaus in, maar je houdt ervan om eerst zelf het initiatief te nemen. Je vindt het leuk om samen met het team kwaliteit te leveren, in teams sta jij bekend om je vernieuwende blik en je kritische houding. Je houdt er van om resultaten neer te zetten. Je smeedt makkelijk teams zonder dat je hiërarchisch leidinggevende bent. Je bereikt je doel door de juiste mensen bij elkaar te zetten en hen te begeleiden naar het beoogde doel.

Je helpt de collega’s bij HR/recruitment hun doelstellingen te realiseren door middel van goede campagnes, procesmanagement én je denkt mee over het binden en boeien van onze huidige medewerkers. Jij bent de ‘people marketing communicatie’ manager van onze organisatie!

Functie-eisen

  • Je hebt minimaal 5 jaar ervaring in marketing communicatie functie waarin je resultaten hebt geboekt;
  • Je hebt ervaring met campagne management en affiniteit met arbeidsmarktcommunicatie;
  • Je bent een denker en een doener tegelijk. Iemand die houdt van aanpakken en daarbij initiatiefrijk, flexibel en stressbestendig is. Je voelt je medeverantwoordelijk voor de teamprestatie. Als je niet weet hoe iets werkt, zoek je dat bij voorkeur zelf uit;
  • Je hebt ambitie om jezelf te ontwikkelen, maar hebt ook oog voor de ontwikkeling van je collega’s.
  • Je denkt graag kritisch mee en vertaalt trends en ontwikkelingen naar mogelijkheden in je werk;

Aanbod

  • Je komt te werken bij een jonge en vooruitstrevende organisatie, die vooroploopt op het gebied van tandheelkundige zorg;
  • Een afwisselende functie waarbinnen veel ruimte voor eigen initiatief en brede ontwikkeling is;
  • Een informele omgeving waar hard wordt gewerkt, maar ook veel wordt gelachen;
  • Hybride werken: dus thuis of op ons prachtige kantoor in Hilversum, goed bereikbaar met auto en OV;
  • Grote mate van autonomie en verantwoordelijkheid.

Sollicitatie

Enthousiast? Stuur dan jouw CV en motivatie naar werken@topmondzorg.nl of bekijk hier meer informatie over de sollicitatieprocedure. Voor vragen over deze vacature kan je contact opnemen met Tobias Westerneng op telefoonnummer 06-22449533.

Ken je iemand anders die geschikt is voor deze functie? Deel de vacature dan via de onderstaande buttons.