Regiomanager (RM) bij Dental Clinics – omgeving Groningen/Dr­enthe – Hilversum

Introductie

Zie jij het als een uitdaging om tandartspraktijken te begeleiden in het optimaliseren van de operationele kwaliteit en processen? Ben je daarbij een warme en verbindende persoonlijkheid, proactief, kritisch en heb je het vermogen om mensen mee te nemen in je ideeën? Dan leren we je graag persoonlijk kennen.

Organisatie

TopMondzorg bestaat uit circa 100 Dental Clinics tandartsengroepspraktijken, 14 TopOrtho orthodontiepraktijken, de Proclin verwijspraktijk, ouderenmondzorgdiensten MondzorgPlus en Omnios en de MKA-groep (kaakchirurgie). Bij TopMondzorg kom je te werken in een snelgroeiende organisatie die zich inzet voor complete mondzorg voor uiteenlopende patiëntgroepen. TopMondzorg is onderdeel van de European Dental Group (EDG). EDG is, naast Nederland, actief in diverse andere Europese landen.

Het motto van TopMondzorg is ‘voor elkaar’. Omdat we er als netwerk ‘voor elkaar’ zijn bij het leveren van kwalitatief hoogstaande mondzorg. En omdat we met onze gedrevenheid dingen ‘voor elkaar’ krijgen. TopMondzorg telt in totaal 2.750 collega’s waarvan 100 op het servicecenter in Hilversum. Dit servicecenter biedt ondersteuning op onder andere Kwaliteit & Veiligheid, HR, Financiële administratie, ICT en Marketingcommunicatie. Zodat de behandelende teams zich optimaal kunnen richten op de patiënt.

Jij maakt deel uit van het team Operatie en je werkt nauw samen met je andere 7 RM- collega’s in het land; er is regelmatig overleg om, in een open cultuur, beleid te maken en sturing te geven. Ook werk je samen met de diverse collega’s op het servicenter.

Functie

Als regiomanager bezoek je de praktijken in jouw regio en zorg je ervoor dat de praktijken optimaal worden ondersteund. Het geeft je energie de praktijken regelmatig te bezoeken en deze optimaal te helpen functioneren door samen met de tandarts-directeur en praktijkmanager te bekijken waar mogelijkheden tot verbetering zijn en de teams hierop aan te sturen. In deze bezoeken bespreek je zaken op het gebied van begroting, planning en bezetting. Je werkt ook samen met het team integraties; dit team is verantwoordelijk dat de nieuwe praktijk onderdeel wordt van ons bedrijf. Na de integratieperiode van circa 3-6 maanden draagt het team integraties de operationele verantwoordelijkheid voor de praktijk over aan de RM.

Je staat stevig in je schoenen en weet de teams te motiveren en richting te geven. Hierdoor ben je onmisbaar voor de bevordering van de kwaliteit en de ontwikkeling van de praktijken!

Functie eisen

 • Je hebt een WO werk/ denkniveau met affiniteit voor Business en zorg;
 • Je bent gewend om grote verantwoordelijkheid te dragen – je hebt circa 15 praktijken onder jouw hoede;
 • Je hebt kennis en ervaring in het analyseren en sturen van commerciële en financiële resultaten;
 • Je bent gestructureerd en houdt gemakkelijk overzicht;
 • Je bent empathisch en flexibel in je aanpak;
 • Je beschikt over goede communicatieve vaardigheden en denkt altijd in oplossingen en kansen;
 • Het is fijn als je bekend bent met de mondzorg. Dit is geen vereiste, maar wel een pré;
 • Een vaste werkplek met altijd dezelfde werktijden is niets voor jou. Je bent twee avonden per week beschikbaar en vindt het leuk om veel te reizen binnen jouw regio;

Aanbod

 • Je komt te werken bij een jonge en vooruitstrevende organisatie met ruim 100 tandarts- en orthodontiepraktijken, die vooroploopt op het gebied van tandheelkundige zorg;
 • Een afwisselende functie met veel verantwoordelijkheid, autonomie en ontwikkelmogelijkheden, waarbij je de unieke kans krijgt om hét verschil te maken voor onze praktijken;
 • Een organisatie met een open en informele cultuur die ruimte biedt aan persoonlijke ontwikkeling en waar hard wordt gewerkt, maar ook veel wordt gelachen;
 • Jouw harde werk blijft niet onbeloond; je krijgt goede arbeidsvoorwaarden, waaronder een leaseauto.

Sollicitatie

De werving en selectieprocedure wordt verzorgd door Erik Jan Doekes van Lyncwise Executive Search & Interim. Erik Jan is bereikbaar op M: 06 5095 2005 of via e-mail: erikjan.doekes@lyncwise.nl.