Recruiter – Leiden (regio West-Nederland)

Introductie

Bruis jij van de creatieve oplossingen voor lastig vervulbare vacatures? Weet jij dankzij jouw kennis van werving, selectie en interviewen de beste zorgprofessionals voor onze praktijken te vinden? En vind je het prettig om zelfstandig aan de slag te zijn in jouw regio met veel verantwoordelijkheid?

Dan ben jij de recruiter voor ons team!


Organisatie

TopMondzorg bestaat uit circa 100 Dental Clinics tandartsengroepspraktijken, 16 TopOrtho orthodontiepraktijken, de Proclin verwijspraktijk, ouderenmondzorgdiensten MondzorgPlus en Omnios en de MKA-groep (kaakchirurgie). Bij TopMondzorg kom je te werken in een snelgroeiende organisatie die zich inzet voor complete mondzorg voor uiteenlopende patiëntgroepen. TopMondzorg is onderdeel van de European Dental Group (EDG). EDG is, naast Nederland, actief in diverse andere Europese landen.

Het motto van TopMondzorg is ‘voor elkaar’. Omdat we er als netwerk ‘voor elkaar’ zijn bij het leveren van kwalitatief hoogstaande mondzorg en we met onze gedrevenheid dingen ‘voor elkaar’ krijgen. TopMondzorg telt in totaal 2.750 collega’s waarvan ruim 100 op het servicecenter in Hilversum. Dit servicecenter biedt ondersteuning op onder andere Kwaliteit & Veiligheid, HR, Financiële administratie, ICT en Marketingcommunicatie. Zodat de behandelende teams zich optimaal kunnen richten op de patiënt.


Functie

Als recruiter ben je onmisbaar als het gaat om het vinden van tandartsen, orthodontisten, mondhygiënisten en praktijkmanagers voor de praktijken. Elke praktijk is anders en heeft zijn eigen teamcultuur en daarvoor zoek jij de best passende kandidaat. Hierbij werk je nauw samen met je collega recruiters.

Jij helpt ons om de juiste mensen op de juiste plek te krijgen; of je nu op een (online)beurs staat en daar nieuw talent spreekt, of via/uit jouw brede netwerk de kandidaat vindt voor die lastig vervulbare vacature. Dankzij jouw enthousiasme en overtuigingskracht weet je anderen te inspireren om voor een van onze praktijken te kiezen of weet je de netwerken van onze collega’s te bereiken. Je haalt energie uit het opbouwen van relaties, komt met ideeën voor het vinden van potentiële collega’s en weet onze praktijken op de juiste manier te presenteren.

Daarnaast vind je het leuk om met verschillende projecten bezig te zijn, bijvoorbeeld op het gebied van arbeidsmarktcommunicatie, campusrecruitment of beurzen & congressen.


Functie-eisen

HBO achtergrond, bij voorkeur ervaring in een soortgelijke functie

Je bent 4 of 5 dagen per week beschikbaar

Je vindt reizen binnen jouw regio geen probleem. De regio is West Nederland

Je woont bij voorkeur (centraal) in de regio en je vindt het geen probleem om wekelijks naar het Service center in Hilversum te komen.

Talent vinden op een schaarse markt zie je als een leuke uitdaging en daarbij laat je je niet weerhouden, maar denk je in creatieve oplossingen.

Door jouw organisatietalent, praktische instelling en betrokkenheid is het gehele werving en selectieproces van A tot Z bij jou in goede handen.

Je bent een geïnteresseerde gesprekpartner en begrijpt wat de ander wil.

Je houdt van variatie en kunt hier ook qua planning goed mee omgaan – je kunt snel schakelen en deadlines verlies je niet uit het oog.


Aanbod

Een heel flexibele baan met veel vrijheid, verantwoordelijkheid en afwisseling.

Je komt te werken bij een jonge en vooruitstrevende organisatie met ruim 120 tandarts- en orthodontiepraktijken, die vooroploopt op het gebied van tandheelkundige zorg.

Een informele omgeving waar hard wordt gewerkt, maar ook veel wordt gelachen.

Ruimte om te leren en jezelf te ontwikkelen.

Een leaseauto, laptop en telefoon


Sollicitatie

Enthousiast? Stuur dan jouw CV en motivatie naar werken@topmondzorg.nl o.v.v. ‘vacature recruiter’. Wil je meer weten? Neem dan contact op met Diane Hannink: 06 50 68 24 77.