Projectmanager kwaliteit en veiligheid (32-40u p/w) – Hilversum

Introductie

Denk jij in oplossingen en ben je een analytische en pragmatische collega die zichtbaar waarde toevoegt? Werk je graag bij een organisatie die de zorg voor de patiënt centraal stelt? Dan zijn wij op zoek naar jou! Wij bieden jou uitdagende projecten op gebied van kwaliteit van zorg in een sterk groeiende en dynamische mondzorg organisatie.

Organisatie

Onder onze missie ‘een onbezorgde, stralende lach voor iedereen’ zetten we ons samen in voor complete mondzorg en de beste kwaliteit van zorg. Om dit te bereiken delen we kennis en kunde in een plezierige en inspirerende werkomgeving. Je wordt onderdeel van het team op het servicecenter van TopMondzorg in Hilversum, waar onze diverse labels worden ondersteund. Zo kunnen de behandelaren zich volledig richten op de zorg aan de patiënten. Topmondzorg zet de patiënt centraal en de projecten die jij gaat leiden dragen daar aan bij. De afdeling Kwaliteit en Veiligheid is verantwoordelijk voor de ontwikkeling en implementatie van het strategisch kwaliteitsbeleid van de organisatie.

Functie

Je adviseert en ondersteunt de directeur kwaliteit en veiligheid ten aanzien van implementatievraagstukken en projectmanagement op het gebied van kwaliteit en veiligheid. Je werkt nauw samen met de operationeel verantwoordelijken. Hierin heb je een uitvoerende, analyserende en monitorende rol. Samen met je collega’s zorg jij ervoor dat kwaliteit en veiligheid centraal staan in de patiëntenzorg en dat jouw projecten professioneel uitgevoerd worden. Jij zorgt voor goede procesanalyses én maakt het mogelijk dat de verbeterpunten doorgevoerd kunnen worden. Je behoudt het overzicht en presenteert de voortgang van de projecten met regelmaat.

Functie-eisen

Wij zijn ambitieus en zoeken daarom het schaap met de vijf poten; Je hebt een hands-on mentaliteit en bent resultaatgericht. Met een afgeronde HBO opleiding ben je een project manager in hart en nieren. Je bent creatief in het bedenken van oplossingen voor complexe vraagstukken. Je kunt argumenten duidelijk structureren en overtuigend zijn in het uiten van je mening, maar je bent óók een tactische bruggenbouwer en werkt makkelijk samen in wisselende teams. Je draait je hand niet om voor het maken èn geven van een presentatie vanwege je goede communicatieve vaardigheden. Plannen is jouw ‘middle name’ en meedenken en vooruitdenken zit in jouw DNA. Je hebt aantoonbare sterke analytische vaardigheden en het vermogen om op basis van data analyse problemen op te lossen.

Aanbod

  • Wij bieden je een afwisselende functie in een jonge én snelgroeiende organisatie, waarbij je jouw passie voor projectmanagement en procesoptimalisatie kwijt kunt. In deze rol is er veel ruimte voor eigen initiatief.
  • Je werkomgeving kent ‘korte lijnen’ waardoor snel kan worden ingespeeld op de ontwikkelingen: kortom een informele en professionele omgeving waar hard wordt gewerkt, maar ook veel wordt gelachen.
  • Uiteraard blijft jouw harde werk niet onbeloond; we bieden je goede arbeidsvoorwaarden, waarover we graag met je in gesprek gaan.
  • TopMondzorg biedt je veel mogelijkheden om te leren en jezelf te ontwikkelen.
  • Je werkt vanuit Hilversum, maar je zult ook regelmatig op de praktijken of regiobijeenkomsten zijn.

Sollicitatie

Enthousiast? Stuur dan jouw CV en motivatie naar werken@topmondzorg.nl o.v.v. ‘vacature projectmanager kwaliteit’. Wil je eerst meer weten? Neem dan contact op Sarah Klay, HRD manager, via 06 – 27 18 76 07.