Projectmanager – Business Transformatie – Hilversum

Introductie

De markt analyseren, strategieën bedenken, projectplannen ontwikkelen en verantwoordelijkheid dragen voor een succesvolle executie. En dat binnen de top van de Nederlandse mondzorg, waar we met een gepassioneerd team er alles aan doen onze zorgprofessionals de beste zorg te laten leveren. Sluit jij je graag bij ons aan? Solliciteer dan voor de rol van Projectmanager Business Transformatie bij TopMondzorg in Hilversum!

Organisatie

TopMondzorg is een snelgroeiende organisatie die zich inzet voor complete mondzorg voor uiteenlopende patiëntgroepen. Sinds de oprichting in 2007 is met de nodige ambitie, en gefaciliteerd door Private Equity, een bedrijf gebouwd met acht labels, meer dan 150 locaties en ruim 4.000 collega’s. Samen gaan wij elke dag weer voor de beste kwaliteit van zorg aan onze bijna 1 miljoen patiënten en cliënten.

Onze organisatie bestaat uit 120 Dental Clinics tandartsengroepspraktijken, 11 TopOrtho orthodontiepraktijken, 3 Proclin verwijspraktijken, ouderenmondzorgdiensten (MondzorgPlus, Omnios, Gerident en Pro-Da) en MKA-groep (kaakchirurgie). Ons motto, ‘voor elkaar’, betekent dat we niet alleen hoogstaande mondzorg bieden, maar ook gedreven zijn om samen resultaten te behalen.

Op het servicecenter van TopMondzorg in Hilversum werken 100 collega’s. Praktijken krijgen vanuit daar ondersteuning op het gebied van kwaliteit & veiligheid, HR, financiële administratie, ICT en marketing & communicatie. Hierdoor kunnen de behandelende teams zich optimaal richten op de patiënt.

Tot slot is TopMondzorg het Nederlandse onderdeel van European Dental Group (EDG). EDG is ook actief in België, Duitsland, Frankrijk, Zwitserland en Groot-Brittannië. Met de collega’s van EDG, die ook vanuit Hilversum werken, worden regelmatig projecten opgestart om kennis uit te wisselen tussen de verschillende landen.

Functie

Jij zet graag dingen in beweging en houdt van de afwisseling tussen operationele, financiële, HR- en marketingvraagstukken. Daarbij help je het managementteam van TopMondzorg veranderingen te realiseren op operationeel, tactisch en strategisch niveau. Dit doe je door markt- en concurrentiegegevens te analyseren, operationele processen te optimaliseren en projectplannen te ontwikkelen en die vervolgens uit te voeren of te coördineren. Het structureren en bewaken van het hele TopMondzorg projectportfolio hoort bij jouw verantwoordelijkheden. Ook draag je bij aan organisatieveranderingen en marketing- en salesstrategieën waarmee we nieuwe markten betreden en bestaande klanten/patiënten/cliënten te behouden. Je voortgang en resultaten rapporteer je aan het managementteam.

Je werkzaamheden staan altijd in het teken van het verder verbeteren van klinische en operationele aspecten van één van onze mondzorgbedrijven. Hiermee help je de organisatie verder te laten groeien. Geregeld zul je je dan ook buigen over performance improvement-vraagstukken. Je werkt daarbij aan meerdere opdrachten tegelijkertijd; de ene keer kruip je in de rol van opdrachtgever of projectleider, de andere keer treed je op als analist of PMO.


Functie-eisen

Je bent enthousiast, proactief en hebt een positief-kritische houding. Je stelt jezelf en anderen de vraag wat er wél kan en tegelijkertijd neem je niet snel genoegen met een half antwoord of plan. Je communiceert duidelijk; waar nodig lukt het jou om weerstand weg te nemen.

Verder herken jij je hierin:

• Je hebt hbo- of wo-opleiding afgerond, bij voorkeur in de richting van bedrijfskunde.

• Je hebt 5 jaar werkervaring, liefst in een consulting of project management rol.

• Je hebt aantoonbare kennis en ervaring op het gebied van stakeholdermanagement, OGSM, projectmanagement, changemanagement en data-analyse en je vindt het een uitdaging om collega’s op deze thema’s te inspireren of coachen.

• Je beheerst PowerPoint en Excel op gevorderd niveau, zodat je compacte, op data gebaseerde veranderplannen kunt maken.

• Je weet hoe je op basis van data en persoonlijkheid mensen kunt overtuigen.

• Je neemt graag eigenaarschap en houdt er van om denken en doen te combineren (zowel analyse en advies als hands-on dingen in beweging krijgen).

Aanbod

Je komt te werken op het servicecenter van TopMondzorg. Een inspirerende werkomgeving in een vooruitstrevende organisatie, waar veel ruimte is voor eigen initiatief en persoonlijke ontwikkeling. Er heerst een informele werksfeer waar hard wordt gewerkt én gelachen. Daarbij ga je aan de slag met interessante vraagstukken en draag je zo direct bij aan het resultaat.

Je rapporteert aan de Directeur Marketing & Transformatie en hebt daarmee een directe rapportagelijn naar het Management Team van TopMondzorg. In deze rol zul je niet alleen veel samenwerken met het marketingteam; ook de teams verantwoordelijk voor operatie, HR en Finance behoren tot jouw directe sparringpartners. Net als de projectmanagers Operational Excellence die bij moederbedrijf European Dental Group actief zijn. Hiermee heeft deze rol ook een internationale component.

De functie is voor 32-40 uur per week. We bieden hybride werkmogelijkheden: thuis en op ons mooie kantoor in Hilversum (goed bereikbaar met auto en ov). Je reiskosten worden vergoed en je krijgt een zakelijke laptop en telefoon.

Sollicitatie

Enthousiast? Solliciteer via onderstaand formulier!

Wil je eerst meer weten? Neem dan contact op met Tobias Westerneng, directeur Marketing & Transformatie, via tobias.westerneng@topmondzorg.nl o.v.v. ‘Vacature Projectmanager Business Transformatie’ of neem contact op via telefoonnummer 06-22449533.