Proces & Applicatie Specialist Bedrijfsinfo­rmatiesystemen – Hilversum

Introductie

Voor het servicecenter van TopMondzorg zijn wij op zoek naar een Junior Proces & Applicatie Specialist Bedrijfsinformatiesystemen (32-40 uur).

Organisatie

Bij TopMondzorg kom je te werken in een snelgroeiende organisatie die zich inzet voor complete mondzorg voor uiteenlopende patiëntgroepen. TopMondzorg bestaat uit circa 100 Dental Clinics

tandartsengroepspraktijken, 14 TopOrtho orthodontiepraktijken, de Proclin verwijspraktijk, ouderenmondzorgdiensten MondzorgPlus en Omnios en de MKA-groep (kaakchirurgie).

Het motto van TopMondzorg is ‘voor elkaar’. Omdat we er als netwerk ‘voor elkaar’ zijn bij het leveren van kwalitatief hoogstaande mondzorg. En omdat we met onze gedrevenheid dingen ‘voor elkaar’ krijgen. TopMondzorg telt in totaal 2.750 collega’s waarvan 100 op het servicecenter in Hilversum. Dit servicecenter biedt ondersteuning op onder andere Kwaliteit & Veiligheid, HR, Financiële administratie, ICT en Marketingcommunicatie. Zodat de behandelende teams zich optimaal kunnen richten op de patiënt.

In het ICT team zitten 25 gedreven professionals, verdeeld over 6 teams. Samen ondersteunen we de collega’s op het servicecenter en de verschillende praktijken en mondzorgdiensten op het gebied van ICT.

Je zult onderdeel gaan uitmaken van het team Bedrijfsinformatiesystemen, waarbij je samen met jouw collega’s verantwoordelijk zult zijn voor het operationeel houden van onze core-systemen zoals onder andere AFAS en ORTEC. Daarbij worden dagelijks allerhande vragen, incidenten, verzoeken en wensen opgepakt om ervoor te zorgen dat onze organisatie optimaal gebruik blijft maken van deze applicaties.


Functie

Met name AFAS en ORTEC zullen voor een groot deel van jouw dagelijkse werkzaamheden zorgen, mocht je hier al ervaring mee hebben, dan is dat zeker een plus. TopMondzorg is namelijk geen suf en doorsnee bedrijf waarin gewerkt wordt met één simpele Cao en dito voorwaarden. Met meer dan 100 verschillende werkgevers en 6 verschillende labels krijg je te maken met een complexe, maar vooral uitdagende omgeving. Geen dag daarbij is hetzelfde!

Naast AFAS en ORTEC zul je ook te maken krijgen met het koppelen en beheren van diverse applicaties. Verder vind je het leuk om jouw collega’s op onze afdelingen binnen het servicecenter (o.a. HR, Finance en Operatie) verder te helpen met jouw kennis en kunde. Je gaat zelfstandig te werk met de diverse vraagstukken en daarbij bijt je je tanden erin!

Naast deze meldingen en wijzigingen, welke je klantgericht en efficiënt afhandelt zul je ook bijdragen aan verschillende projecten binnen ons team. Daarbij overleg je met diverse collega’s en disciplines binnen ons servicecenter en heb je contact met verschillende externe leveranciers (o.a. AFAS Software, onze AFAS Partner, ORTEC, Filelinx, etc.).

Om dit alles in goede banen te leiden werken wij met TOPdesk, waarin wij als team alle vraagstukken coördineren en de doorlooptijd in de gaten houden.

Ondanks dat we een groot ICT team hebben, houden we de lijntjes kort en zoeken we elkaar regelmatig op. Binnen ons team ben je niet het zoveelste medewerker nummer, maar een proactieve teamspeler die graag samenwerkt en kennis deelt.

Hoe ziet jouw dag er ongeveer uit bij TopMondzorg?

 • s Ochtends even bijpraten met je teamgenoten en het werk onderling verdelen.
 • Oppakken van diverse meldingen en wijzigingen, waarbij alle voorkomende vragen, incidenten en verzoeken vanuit de organisatie in behandeling genomen, of afgehandeld worden.
 • Samen met jouw collega’s van de verschillende afdelingen vragen en wensen bespreken, om bestaande en vaak ook nieuwe inrichting te verzorgen.
 • ’s Middags even rustig bijkomen tijdens de lunch.
 • Deelnemen aan projecten, waarbij nieuwe functionaliteit uitgedacht en ingericht wordt.
 • Samenwerken met belangrijke key-users binnen de organisatie.
 • Releases vanuit de verschillende leveranciers preventief testen en updates doorvoeren.
 • Actief participeren in het signaleren van verbeteringen en deze voorleggen binnen het team.
 • Opzetten en uitbreiden van ons kenniscentrum, zodat de kennis geborgd blijft en onze organisatie zelfredzamer en daarmee continu efficiënter wordt.
 • Op tijd je muis en toetsenbord aan de kant! Wij vinden het belangrijk dat je op tijd van je avond geniet.


Functie-eisen

 • Je hebt HBO denk- en werkniveau door diplomering, voorgaande functie, of je bent binnenkort afgestudeerd in de richting van ICT, HR, MER, of Finance;
 • Je hebt ervaring met AFAS en/of vergelijkbare bedrijfssystemen.
 • Kennis van ORTEC WS, Filelinx, TOPdesk, MS Excel, ITIL is een pré.
 • Bekend met HR en Finance processen is een pré.
 • Je beschikt over een sterk oplossingsvermogen, bent analytisch en proactief en kan je goed inleven in je (interne) klanten;
 • Je hebt de drive om je te blijven ontwikkelen binnen je vakgebied


Aanbod

 • Je komt te werken bij een jonge en vooruitstrevende organisatie, die vooroploopt op het gebied van tandheelkundige zorg en waar veel ruimte voor eigen initiatief is;
 • Een afwisselende functie in een organisatie, die volop in beweging en ontwikkeling is, waardoor enthousiaste en gemotiveerde medewerkers volop de kans krijgen om zich te ontplooien en door te groeien;
 • Een informele omgeving waar hard wordt gewerkt, maar ook veel wordt gelachen;
 • Nu even veelal thuis, maar na de COVID-maatregelen op een prachtig kantoor in Hilversum, goed bereikbaar met auto en OV;
 • Grote mate van autonomie en verantwoordelijkheid;
 • Ruimte om te leren en jezelf te ontwikkelen;
 • Naast marktconforme arbeidsvoorwaarden een laptop en iPhoneSollicitatie

Herken jij jezelf als onze nieuwe Junior Proces & Applicatie Specialist? Stuur dan jouw CV en motivatie naar werken@topmondzorg.nl o.v.v. ‘vacature van ‘ICT jr. Proces & Applicatie Specialist Bedrijfsinformatiesystemen’. Wil je meer weten? Neem dan contact op met Diane Hannink via 06–50682477.