Online marketeer (affiniteit recruitment marketing) – Hilversum

Introductie

Vind jij jezelf behoorlijk creatief, heb je aan de lopende band nieuwe ideeën, ben je altijd enthousiast en energiek, een echte zelfstarter en zit digital in je DNA?

Wij zoeken iemand die voor bereik en conversie kan zorgen met zelf opgezette campagnes. Iemand die data gebruikt om de performance van die campagnes continue te verbeteren. Iemand die ervaring heeft opgedaan met social media en e-mail marketing. En heb je dan ook nog affiniteit met arbeidsmarktcommunicatie, dan ben jij misschien wel onze droom kandidaat!

Organisatie

Bij TopMondzorg kom je te werken in een snelgroeiende organisatie die zich inzet voor complete mondzorg voor uiteenlopende patiëntgroepen. TopMondzorg bestaat uit ruim 100 Dental Clinics tandartsengroepspraktijken, 18 TopOrtho orthodontiepraktijken, een Proclin verwijspraktijk, ouderenmondzorgdiensten MondzorgPlus en Omnios en MKA groep (kaakchirurgie). Het motto van TopMondzorg is ‘voor elkaar’. Omdat we er als netwerk ‘voor elkaar’ zijn bij het leveren van kwalitatief hoogstaande mondzorg. En omdat we met onze gedrevenheid dingen ‘voor elkaar’ krijgen.

TopMondzorg telt in totaal bijna 4.000 collega’s waarvan 70 op het servicecenter in Hilversum. Vanuit dit servicecenter krijgen de praktijken ondersteuning verschillende terreinen: Kwaliteit & Veiligheid, HR, Financiële administratie, ICT en Marketing & Communicatie. Zodat de behandelende teams zich optimaal kunnen richten op de patiënt.

In het Marketing & Communicatie team zitten 8 gedreven professionals. Samen werken we op uiteenlopende disciplines zoals digital marketing, patiëntcommunicatie, praktijkondersteuning, interne communicatie, arbeidsmarktcommunicatie (recruitment) en events. De manager van het team heeft een brede marketing achtergrond en maakt onderdeel uit van het Management Team van TopMondzorg. Het team staat intern bekend als een enthousiaste club die verantwoordelijkheid pakt en samen voor resultaten gaat. In het team kun je hulp verwachten van collega’s met een communicatie en met een (online) marketing achtergrond. Daarnaast kun je veel leren van de gespecialiseerde bureaus waarmee we samenwerken.

Functie

In het team Marketing & Communicatie ondersteun je de Senior Online Marketing Strateeg bij de coördinatie en uitvoering van leadgeneratiecampagnes als het gaat om patiënt inschrijvingen. Daarnaast ben je zelfstandig verantwoordelijk voor de online recruitment marketing. Hierbij ligt jouw focus vooral op leadgeneratie voor de 100 praktijken door heel Nederland. Het is belangrijk dat je ervaring hebt met conversiegedreven social media campagnes en e-mail marketing. Je bent in staat om via deze kanalen zelfstandig campagnes op te zetten en te optimaliseren. Affiniteit met het online bereiken, betrekken en activeren van toekomstige collega’s is een pré.

Je houdt ervan om zelf het initiatief te nemen. Je vindt het leuk om samen met het team kwaliteit te leveren en bij collega’s sta jij bekend om je vernieuwende blik en je kritische houding. Je bent een doener. Iemand die houdt van aanpakken en daarbij initiatiefrijk, flexibel en stressbestendig is. Je voelt je medeverantwoordelijk voor de teamprestatie. Je hebt ambitie om jezelf te ontwikkelen. Je denkt kritisch mee en vertaalt trends en ontwikkelingen graag naar mogelijkheden in je werk. Door jouw kennis van social media en e-mailmarketing wordt het team completer en zijn we samen succesvol in het professionaliseren van de digitalisering van TopMondzorg.

Samengevat zijn je taken en verantwoordelijkheden als Online Marketeer bij TopMondzorg:

 1. Het bedenken, opzetten en optimaliseren van Social Media campagnes;
 2. Het uitdenken van marketing automation ‘flows’ binnen e-mail marketing voor (potentiële) patiënten;
 3. Het adviseren en ondersteunen van de HR collega’s de ontwikkeling en uitvoering van effectieve recruitment marketingcampagnes.
 4. Het samen met de Senior Online Marketing Strateeg vormgeven van de digital marketingstrategie voor TopMondzorg;

Functie-eisen

 • Je hebt minimaal 2-3 jaar ervaring als online marketeer of recruitment marketeer;
 • Je hebt ervaring met social media en e-mail marketing campagnes;
 • Je hebt affiniteit met arbeidsmarktcommunicatie;
 • Ervaring met en kennis van e-mailmarketing tools zoals Copernica, Hubspot, Marketo of vergelijkbare oplossingen is een pré;
 • Je bent 32-40 uur beschikbaar.
 • Kernwaarden: verbindend, gedreven, kwaliteit

Aanbod

 • Je komt te werken bij een jonge en vooruitstrevende organisatie, die vooroploopt op het gebied van tandheelkundige zorg;
 • Een afwisselende functie waarbinnen veel ruimte voor eigen initiatief en persoonlijke ontwikkeling is, met mogelijkheid tot het volgen van opleidingen;
 • Een informele omgeving waar hard wordt gewerkt, maar ook veel wordt gelachen;
 • Hybride werken: dus thuis of op ons prachtige kantoor in Hilversum, goed bereikbaar met auto en OV;
 • De functie is in eerste instantie voor 12 maanden met de intentie om te verlengen voor onbepaalde tijd.

En natuurlijk:

 • Een marktconform salaris
 • Vergoeding van reiskosten
 • Laptop van de zaak

Sollicitatie

Enthousiast? Stuur dan jouw CV en motivatie naar werken@topmondzorg.nl o.v.v. ‘vacature online marketeer’. Wil je meer weten? Neem dan contact op met Sarah Klay, manager HRD (T: 035 – 69 29 581). Voor vragen over deze vacature kan je contact opnemen met Tobias Westerneng, manager Marketing & Communicatie (T: 06-22449533)