Integratie manager – Hilversum

Introductie

De Integratie Manager bij TopMondzorg is de spil waar het om draait als er nieuwe praktijken worden toegevoegd aan een van de formules van TopMondzorg. Samen met je collega’s zorg je voor de opzet en overgang van nieuwe praktijken naar de TopMondzorg organisatie en zorg je ervoor dat overgenomen praktijken soepel worden geïntegreerd in TopMondzorg.

Organisatie

TopMondzorg is een snelgroeiende organisatie die zich inzet voor complete mondzorg voor uiteenlopende patiëntgroepen. TopMondzorg bestaat uit 7 verschillende labels met ruim 100 Dental Clinics tandartsengroepspraktijken, 18 TopOrtho orthodontiepraktijken, een Proclin verwijspraktijk, ouderenmondzorgdiensten MondzorgPlus, Omnios en Gerident en de MKA groep (kaakchirurgie).

TopMondzorg telt in totaal bijna 4.000 collega’s waarvan 100 op het servicecenter in Hilversum. Vanuit dit servicecenter krijgen de praktijken ondersteuning op verschillende terreinen: Kwaliteit & Veiligheid, HR, Financiële administratie, ICT en Marketing & Communicatie. De behandelende teams kunnen zich daardoor optimaal richten op de patiënt.

De afdeling I&O bestaat uit vijf medewerkers en wordt geleid door de Manager Integratie & Operatie. Door de groei is er ruimte voor een nieuwe Integratie Manager.

Functie

De Integratie Manager is het eerste aanspreekpunt voor de praktijkleiding van de nieuwe praktijken. Met drive en enthousiasme begeleidt je de teams van de nieuwe praktijken. Je hebt ondernemerschap, initiatief en bent sterk in projectmanagement. Verder werk je gestructureerd en leg je makkelijk verbinding.

Functie-eisen

Opleiding en ervaring

  • Afgeronde opleiding op hbo of wo-niveau bij voorkeur in een bedrijfseconomische richting of binnen de gezondheidszorg
  • Minimaal 3 jaar ervaring in een vergelijkbare projectmatige functie. Bijvoorbeeld binnen de retail of uitzendwereld. Meer ervaring is een pre
  • Kennis van de gezondheidszorg is een pre, maar geen must
  • Kennis en vaardigheid in het begeleiden van veranderingen binnen organisatie

Aanvullende eisen

  • Minimaal vier dagen per week beschikbaar (bij voorkeur vijf)
  • TopMondzorg investeert in zijn medewerkers en vraagt daarom naar commitment voor langere tijd
  • Regelmatig ’s avonds aan het werk (als richtlijn twee avonden per week, verder flexibel in te vullen agenda)
  • Bereidheid om veel binnen Nederland te reizen en indien nodig te overnachten

Locatie

Voornamelijk werkzaam bij locaties in het land. Er bestaat een mogelijkheid om af en toe thuis te werken, mits de projecten dat toelaten.

Sollicitatie

De werving en selectieprocedure wordt verzorgd door Erik Jan Doekes van Lyncwise Executive Search & Interim. Erik Jan is bereikbaar op M: 06 5095 2005 of via e-mail: erikjan.doekes@lyncwise.nl.