HR medewerker verzuim – Hilversum

Introductie

Ben jij enthousiast, nauwkeurig, flexibel en dienstverlenend ingesteld? Wil jij samen met een gezellig team onze praktijken ondersteunen op het gebied van contractbeheer en verzuimbegeleiding in ons personeelsinformatiesysteem AFAS? Dan ben jij de nieuwe collega die wij zoeken!

Organisatie

Bij TopMondzorg kom je te werken in een snelgroeiende organisatie die zich inzet voor complete mondzorg voor uiteenlopende patiëntgroepen. TopMondzorg bestaat uit circa 100 Dental Clinics tandartsengroepspraktijken, 14 TopOrtho orthodontiepraktijken, de Proclin verwijspraktijk, ouderenmondzorgdiensten MondzorgPlus en Omnios en de MKA-groep (kaakchirurgie).

Het motto van TopMondzorg is ‘voor elkaar’. Omdat we er als netwerk ‘voor elkaar’ zijn bij het leveren van kwalitatief hoogstaande mondzorg. En omdat we met onze gedrevenheid dingen ‘voor elkaar’ krijgen. TopMondzorg telt in totaal 2.750 collega’s waarvan 100 op het servicecenter in Hilversum. Dit servicecenter biedt ondersteuning op onder andere Kwaliteit & Veiligheid, HR, Financiële administratie, ICT en Marketingcommunicatie. Zodat de behandelende teams zich optimaal kunnen richten op de patiënt.

Als HR medewerker verzuim maak je deel uit van het team Human Resources. Hier werk je samen met 15 enthousiaste en gezellige collega’s van personeelsadministratie, salarisadministratie, HR Advies en recruitment.

Functie

Dankzij jou kunnen je collega’s op de praktijken rekenen op een juiste en volledige administratieve verwerking van de in- en uitdiensten, mutaties, het ziekteverzuim en de contracten van de medewerkers. Je bent verantwoordelijk voor alle personele administratieve taken in jouw regio; je stelt arbeidsovereenkomsten, werkgeversverklaringen en overige correspondentie op, signaleert aflopende contracten en beheert de personeelsdossiers. Als er vragen of onduidelijkheden zijn over personele aangelegenheden, ben jij de rots in de branding voor de praktijkmanagers van onze praktijken.

Daarnaast ondersteun je de leidinggevenden van onze praktijken met taken op het gebied van verzuimbegeleiding en de dossiervorming in het Verzuimmanagementsysteem, zodat de verzuimdossiers voldoen aan de regel- en wetgeving. Het is een zelfstandige en uitdagende functie, met veel ruimte voor nieuwe initiatieven en ideeën.

Functie-eisen

  • Je werkt nauwkeurig en zelfstandig, je weet van aanpakken en neemt geen genoegen met een halve oplossing;
  • Je hebt kennis van de wet- en regelgeving op het gebied van Human Resources en met name op het gebied van de Wet Verbeterde Poortwachter;
  • Omdat je binnen deze functie dagelijks aan de slag gaat met AFAS, is kennis hiervan een pré;
  • Je hebt Mbo+/ Hbo denkniveau en bij voorkeur enkele jaren werkervaring in een HR (gerelateerde) functie;
  • Ervaring met verzuimbegeleiding is een pré;
  • Je weet jezelf staande te houden in een dynamische omgeving en bent 4 – 5 dagen per week beschikbaar.

Aanbod

Je komt te werken bij een jonge en vooruitstrevende organisatie met ruim 100 tandarts- en orthodontiepraktijken, die vooroplopen op het gebied van tandheelkundige zorg. Daarnaast word je onderdeel van een enthousiast en gedreven team waarin we samenwerken op een professionele manier in een informele, no-nonsense omgeving waar open communicatie de boventoon voert, waar hard wordt gewerkt, maar ook veel wordt gelachen. We bieden veel mogelijkheden om je verder te ontwikkelen. Uiteraard bieden we hierbij marktconforme arbeidsvoorwaarden en behoort deels thuiswerken tot de mogelijkheden.

Sollicitatie

Enthousiast? Stuur dan jouw CV met motivatie naar werken@topmondzorg.nl o.v.v. ‘HR medewerker verzuim’. Wil je meer weten? Neem dan contact op met Sarah Klay, Manager HR, op telefoonnummer 035 – 69 29 581.

Ken je iemand anders die geschikt is voor deze functie? Deel de vacature dan via de onderstaande buttons.