HR Business Partner 32-40 uur per week – Hilversum

Introductie

Ben jij een sociale, proactieve en zelfstandige HR professional? Ga jij graag met collega’s in gesprek en beschik je daarbij over sensitief vermogen? Wil jij samen met een gemotiveerd HR-team onze (regio)praktijkmanagers ondersteunen en adviseren over een breed scala aan HR-onderwerpen? Dan ben jij onze nieuwe HR Business Partner!

Organisatie

Bij TopMondzorg kom je te werken in een snelgroeiende organisatie die zich inzet voor complete mondzorg voor uiteenlopende patiëntgroepen. Het motto van TopMondzorg is ‘voor elkaar’. Omdat we er als netwerk ‘voor elkaar’ zijn bij het leveren van kwalitatief hoogstaande mondzorg en we met onze gedrevenheid dingen ‘voor elkaar’ krijgen. TopMondzorg telt circa 4.000 collega’s waarvan ruim 100 op het servicecenter in Hilversum. Dit servicecenter biedt ondersteuning op onder andere Kwaliteit & Veiligheid, HR, Financiële administratie, ICT en Marketingcommunicatie, zodat de praktijken zich optimaal kunnen richten op de patiënt.

Als HR Business Partner maak je deel uit van het team Human Resources. Hier werk je samen met 19 enthousiaste en gezellige collega’s van personeelsadministratie, salarisadministratie, opleidingen, HR advies en verzuimbegeleiding en recruitment.


Functie

Als HR Business Partner ben je vanuit HR de schakel tussen de praktijken, de regiomanagers en het servicecentrum en kan je goed schakelen tussen operationeel, tactisch en strategisch niveau. In deze rol geef je advies over een breed scala aan HR-onderwerpen en ondersteun je de (regio) praktijkmanagers bij de uitvoering van het personeelsbeleid binnen de praktijken.

De organisatie en dus ook de afdeling HR heeft naast onze groei, de komende jaren grote thema’s op de agenda staan. We werken aan de beste teams om passende zorg aan onze patiënten te leveren; morgen nog beter dan vandaag.

Je zal actief deelnemen aan diverse projecten om van visie naar implementatie te gaan. In die beweging zoeken we een HR Business Partner die gewend is nauw samen te werken met ‘de lijn’ en aan het werken in een matrixrol. Je deelt actief je kennis en sluit je collega’s vanuit andere disciplines aan waar dit nodig is. Omdat je de juiste vragen stelt, heb je ‘spits’ wat er speelt en zie je de rode draad waarop je vervolgens actief anticipeert. Je luistert, coacht, agendeert, regisseert en initieert en bent onafhankelijk en sturend in je advisering. Je bent een kei in het opbouwen van sterke relaties met de praktijkleiding binnen je eigen regio (regiomanager, praktijkmanager en tandartsdirecteur).

En verder: Je adviseert hoe er in de praktijken aan alle wettelijke verplichtingen kan worden voldaan en hoe het werk veilig, gezond, gemotiveerd en productief kan worden uitgevoerd. Ook geef je advies over het bouwen van de beste teams en ondersteun je met interventies in teams, bij vraagstukken rond het functioneren en verzuim van medewerkers. Daarnaast geef je advies op HR beleid en toetst of de uitvoering hiervan binnen de wettelijke kaders en van het afgesproken beleid blijven. Je onderhoudt contact met diverse externen partijen, zoals het UWV en de Arbodienst. Kortom, een afwisselende functie waarbij je veel verantwoordelijkheden hebt.

Functie-eisen

• Afgeronde HBO/WO opleiding in de richting van HRM of Personeel en Arbeid;

• Je hebt minimaal 5 jaar werkervaring in een soortgelijke rol;

• Je hebt kennis van de actuele wet- en regelgeving op het gebied van Human Resources;

• Transitiegericht, nieuwsgierig, daadkrachtige persoonlijkheid;

• Hands on en proactief; nuchtere instelling en actiegericht;

• Authentieke, prettige persoonlijkheid die tevens geen moeite heeft om zeer kritisch te blijven;

• Humor, positief ingesteld en gericht op samenwerken.

• Ervaring in een matrix rol

Aanbod

• Je komt te werken bij een jonge en vooruitstrevende organisatie met circa 130 tandarts- en orthodontiepraktijken, die vooroploopt op het gebied van tandheelkundige zorg;

• In een organisatie en team met een open en informele cultuur, die ruimte biedt aan persoonlijke ontwikkeling en waar hard wordt gewerkt, maar ook veel wordt gelachen;

• Gezellige informele bijeenkomsten zoals: maandborrels, een zomer BBQ, en natuurlijk een Kerstfeest;

• Een mooie moderne werkplek in Hilversum, die voldoet aan de nieuwste eisen;

• Jouw harde werk blijft niet onbeloond; we bieden je goede arbeidsvoorwaarden met een passend salaris op basis van kennis en ervaring;

• Je hebt de mogelijkheid om 40% van de contracturen vanuit huis te werken;

Sollicitatie

Enthousiast? Solliciteer dan direct via de onderstaande button. Wil je eerst meer weten? Neem dan contact op met HR-manager Monique te Wierik via +31 (0) 6 10944346.