40

Financial Controller – Hilversum

Introductie TopMondzorg is een snelgroeiende organisatie die zich inzet voor complete mondzorg voor uiteenlopende patiëntgroepen. Wij zoeken een gedreven financial controller die op ons service centrum en mee kan bouwen aan de verdere professionalisering en efficiency van de finance processen en zo een bijdrage levert aan de organische groei van onze praktijken.Ben jij analytisch sterk... Lees verder

Specialist Leren en Ontwikkelen – Hilversum

Introductie Ben jij op zoek naar een leuke en pittige uitdaging waarbij leren en ontwikkelen centraal staat? Weet jij vanuit een visie op leren dit te vertalen naar de leerbehoefte in de praktijk en daarmee een bijdrage te leveren aan zowel de inhoudelijke – als persoonlijke groei van onze collega’s? Ben je in staat te... Lees verder

Senior marketing communicatie adviseur – Employer branding 32/40u pw. – Hilversum

Introductie Klopt jouw hart zowel voor het laden van een werkgeversmerk áls voor het binden en boeien van medewerkers in een organisatie? Wil je verantwoordelijkheid krijgen, nemen én leren van anderen in een snelgroeiend bedrijf met maatschappelijke impact?Heb je daarnaast affiniteit met recruitment vraagstukken? Dan bieden wij jou de functie die je zoekt.

HR adviseur – Hilversum

Introductie Ben jij een sociale, proactieve en zelfstandige HR professional? Ga jij graag met collega’s in gesprek en beschik je daarbij over sensitief vermogen? Wil jij samen met een gemotiveerd HR-team onze (regio)praktijkmanagers ondersteunen en adviseren over een breed scala aan HR-onderwerpen? Dan ben jij onze nieuwe HR Adviseur!

HR medewerker – Hilversum

Introductie Wil jij samen met een gezellig team onze praktijken ondersteunen op het gebied van HR? Ben jij een enthousiaste, flexibele collega en ben je dienstverlenend ingesteld? Dan ben jij de HR medewerker die wij zoeken!

Business Intelligence Specialist – Hilversum

Introductie Je vervult opdrachten op het gebied van Business Intelligence en draagt zorg voor een continue stroom van betrouwbare data, waarmee hoogstaande kwalitatieve zorg in de praktijken worden geleverd.