32

Praktijkmanager – Beesd

Introductie Voor onze praktijk in Beesd zijn wij op zoek naar een daadkrachtige praktijkmanager voor 32 uur per week.Belangrijk is dat je zichtbaar bent op de werkvloer, en ervaring hebt met het aansturen van een team.

Mondhygiënist – Beuningen

Introductie In onze moderne praktijk in Beuningen is er plaats voor een mondhygiënist, voor 2 dagen in de week. Het is ook mogelijk om een avond te werken.

Tandarts – Apeldoorn

Introductie Voor onze praktijk in Apeldoorn hebben we per direct ruimte voor een tandarts. We hebben ruimte voor 2 – 5 dagen per week.

Mondhygienist – Den Haag locatie Thomsonlaan

Introductie In ons gezellige team staan ​​we voor elkaar klaar en werken we samen om onze patiënten tevreden te stellen en de beste kwaliteit te bieden. Wil jij ons helpen? Wij zoeken een mondhygiënist voor 3 dagen ter vervanging van zwangerschap. Startdatum 01-04-2022

Tandarts – Joure

Introductie Doordat we met veel plezier werken en zowel de patiënten als elkaar enthousiasmeren, kunnen we samen de beste zorg voor onze patiënten bieden, in een gezellige praktijkomgeving. Pas jij hierbij? Wij zoeken een tandarts voor 4 dagen per week. Dit kunnen ook 2 tandartsen zijn die beide 2 dagen vervullen. We zijn hier flexibel... Lees verder

Mondhygienist – Gouda

Introductie Wij zijn voor onze praktijk in Gouda op zoek naar een mondhygiënist voor 3 dagen per week, te weten op de maandag, dinsdag, donderdag of vrijdag.

Tandartsassi­stent – Den Haag

Introductie Voor Dental Clinics Den Haag zijn wij op zoek naar een tandartsassistent voor 2 dagen per week! Bij voorkeur ben je beschikbaar op dinsdag en donderdag.