32

Tandarts – Apeldoorn

Introductie Voor onze praktijk in Apeldoorn hebben we per direct ruimte voor een tandarts. We hebben ruimte voor 2 – 5 dagen.

Mondhygiënist – Hardegarijp

Introductie Voor onze praktijk in Hardegarijp zijn we op zoek naar een mondhygiënist voor 4 dagen. De reden? We kunnen uitbreiden!

Tandarts – Joure

Introductie Doordat we met veel plezier werken en zowel de patiënten als elkaar enthousiasmeren, kunnen we samen de beste zorg voor onze patiënten bieden, in een gezellige praktijkomgeving. Pas jij hierbij? Wij zoeken een tandarts voor 4 dagen per week. Dit kunnen ook 2 tandartsen zijn die beide 2 dagen vervullen. We zijn hier flexibel... Lees verder

Mondhygienist – Gouda

Introductie Wij zijn voor onze praktijk in Gouda op zoek naar een mondhygiënist voor 4 dagen per week, te weten op de maandag, dinsdag, donderdag en vrijdag.

Tandarts – Hengelo

Introductie Bij ons werk je in een fijn team, waar we elkaar onderling helpen en ondersteunen. Hierdoor dragen we samen bij aan een goede kwaliteit voor onze patiënten en de ontwikkeling van onze capaciteiten. Spreekt dit jou aan? We hebben momenteel ruimte voor een tandarts voor 4 dagen in de week.