24

Tandartsassi­stent – Hedel – Kerkdriel

Introductie Bij Dental Clinics Hedel – Kerkdriel zijn we per direct op zoek naar een tandartsassistent voor 2 tot 4 dagen per week! Wil je graag doorgroeien tot preventie-assistent? Dan zijn daar zeker mogelijkheden voor!

Tandarts – Harderwijk

Introductie Werk jij graag in een moderne praktijk? En woon je in regio Harderwijk? Dan hebben we ruimte voor jou in de praktijk. We hebben een vacature voor Tandarts. Alle opties staan nog op en qua dagen.

Tandarts – Enschede

Introductie Voor Dental Clinics Enschede zijn wij, vanwege het met pensioen gaan van één van onze tandartsen, op zoek naar een tandarts voor 3 dagen in de week, de woensdag, donderdag en vrijdag.

Mondhygiënist – Amersfoort

Introductie Voor onze nieuwe Dental Clinics praktijk in Amersfoort zijn wij op zoek naar een mondhygiënist voor 2 of 3 dagen per week.

Tandarts – Huizen

Introductie Voor onze praktijk in Huizen zijn we op zoek naar een tandarts voor 2 dagen per week, op de maandag en de dinsdag.Ons team bestaat uit jong en oud. We zijn betrokken bij elkaar en springen voor elkaar in. Flexibiliteit wordt dan ook gewaardeerd. Door de verbondenheid en de no-nonsense instelling heerst er een... Lees verder

tandartsassi­stent – Veenendaal

Introductie Voor Dental Clinics Veenendaal de Reede zijn wij op zoek naar een allround tandartsassistent voor 3 dagen in de week, te weten de dinsdag, donderdag en vrijdag!

Tandarts – Regio Utrecht

Introductie Ben jij flexibel ingesteld en werk je graag in een klein team? Wij zoeken een tandarts voor de vrijdag.