24

Praktijkmanager – Purmerend

Introductie Voor onze praktijk Dental Clinics Purmerend de Gors zoeken wij een enthousiaste en daadkrachtige Praktijk Manager m/v. (16 – 24 uur)Dental Clinics Purmerend de Gors is een splinternieuwe en moderne groepspraktijk die hard aan het groeien is. We zoeken een praktijkmanager die deze praktijk verder wil helpen uitbouwen en ontwikkelen.

Tandarts – Gouda

Introductie Ons gezellige team wordt gekenmerkt door de open sfeer en het klaarstaan voor elkaar. Dit zorgt voor een leuke werkomgeving, waarin er alle ruimte is om jezelf te ontwikkelen. Past dit bij jou? We zoeken een tandarts voor 3 dagen per week!

Tandarts – Huizen

Introductie Voor onze praktijk in Huizen zijn we op zoek naar een tandarts voor 2 tot 4 dagen per week, beschikbare dagen in overleg.Ons team bestaat uit jong en oud. We zijn betrokken bij elkaar en springen voor elkaar in. Flexibiliteit wordt dan ook gewaardeerd. Door de verbondenheid en de no-nonsense instelling heerst er een... Lees verder

Tandartsassi­stent – Hedel – Kerkdriel

Introductie Bij Dental Clinics Hedel – Kerkdriel zijn we per direct op zoek naar een tandartsassistent voor 2 tot 4 dagen per week! Wil je graag doorgroeien tot preventie-assistent? Dan zijn daar zeker mogelijkheden voor!

Tandarts – Harderwijk

Introductie Werk jij graag in een moderne praktijk? En woon je in regio Harderwijk? Dan hebben we ruimte voor jou in de praktijk. We hebben een vacature voor Tandarts. Alle opties staan nog op en qua dagen.

Tandarts – Regio Utrecht

Introductie Ben jij flexibel ingesteld en werk je graag in een klein team? Wij zoeken een tandarts voor de vrijdag.