16

Tandarts – Doetinchem Lohmanlaan

Introductie Werk jij graag in een grote praktijk waar het nooit stil is? En voel jij je thuis in een gezellig team met veel diversiteit in leeftijd en karakter? Dan ben jij de tandarts die wij zoeken voor 2 dagen in de week.

Tandarts – Koog aan De Zaan

Introductie Voor onze moderne groepspraktijk in Koog aan de Zaan zijn wij op zoek naar een tandarts voor 2 a 3 dagen in de week (ma/di/wo/zat).

Mondhygienist – Gouda Greenline

Introductie Voor onze professionele en moderne 14-kamer praktijk zijn wij op zoek naar een mondhygiënist voor 2 dagen per week. Dinsdag en woensdag zou fijn zijn, maar alles kan in overleg.

Tandarts – Kerkdriel

Introductie Voor onze praktijk in Kerkdriel zijn we op zoek naar een tandarts voor 2 dagen in de week, op de donderdag en de vrijdag.

Tandarts – Almelo

Introductie Voor Dental Clinics Almelo zijn wij op zoek naar een tandarts voor 2 dagen per week.

Mondhygiënist – Harderwijk

Introductie Werk jij graag in een gezellige, moderne praktijk? Voor onze gezellige 6-kamer praktijk zoeken we per direct een Mondhygiënist voor de woensdag, donderdag en vrijdag.

(Paro) Preventie-assistent – Gouda Greenline

Introductie Wij zijn op zoek naar een representatieve en gemotiveerde (paro) preventie-assistent voor 3 dagen per week. Je beschikt over sociale vaardigheden, een flexibele werkhouding, je bent communicatief sterk en enthousiast. Je hebt de opleiding preventieassistent afgerond en hebt affiniteit met preventieve behandelingen, voorlichting en instructies. Op andere momenten assisteer je de tandarts of tandarts-implantoloog... Lees verder