16

Tandarts – Dordrecht

Introductie Voor onze praktijk in Dordrecht (Kuipershaven) zijn wij per direct op zoek naar een tandarts voor 2 dagen in de week. Het is een mooie, moderne praktijk met veel specialisaties waar veel te leren en ontwikkelen is.

Tandarts – Bilthoven

Introductie Werk je graag in een klein en jong team aan de beste tandheelkundige zorg? En vind jij persoonlijke aandacht en goede communicatie belangrijk? Wij zijn op zoek naar een tandarts voor 1 a 2 dagen per week, waarvan in ieder geval de vrijdag.

Tandarts – Oss

Introductie Voor onze nieuwe, groeiende praktijk in Oss zijn we ter uitbreiding van ons jonge en gedreven team op zoek naar een tandarts voor 2 of 3 dagen per week. Bij ons geen hiërarchie; je krijgt de vrijheid om je eigen ideeën te opperen en we werken overal samen aan. Beschikbare dagen zijn woensdag, donderdag,... Lees verder

Tandarts – Purmerend

Introductie Voor onze nieuwe praktijk in Purmerend zoeken wij een nieuwe collega. Het betreft een functie voor 2 a 3 dagen. Je zult gaan samenwerken op een moderne vooruitstrevende praktijk met de nieuwste apparatuur. Een enthousiast team dat kwaliteit hoog in het vaandel heeft. Samen voor de beste zorg!Praktisch: Je kunt dichtbij gratis parkeren en... Lees verder

Tandarts – Almere

Introductie Voor onze fijne praktijk in Almere Westeinde zijn wij op zoek naar een tandarts voor de dinsdag en de zaterdag.

Mondhygienist – Gouda Greenline

Introductie Voor onze professionele en moderne 14-kamer praktijk zijn wij op zoek naar een mondhygiënist voor 2 of 3 dagen in de week, waarvan in elk geval de woensdag, donderdag en/of vrijdag.

Tandarts – Nootdorp

Introductie Voel jij je thuis in een groot team? En vind je persoonlijke aandacht voor patiënten belangrijk? Dan zijn wij op zoek naar jou! We hebben ruimte voor een tandarts voor 2 dagen per 1 februari 2022. Dagen zijn in overleg, en een avond is wenselijk.