16

(Paro) Preventie-assistent – Gouda Greenline

Introductie Wij zijn op zoek naar een representatieve en gemotiveerde (paro) preventie-assistent voor 3 dagen per week. Je beschikt over sociale vaardigheden, een flexibele werkhouding, je bent communicatief sterk en enthousiast. Je hebt de opleiding preventieassistent afgerond en hebt affiniteit met preventieve behandelingen, voorlichting en instructies. Op andere momenten assisteer je de tandarts of tandarts-implantoloog... Lees verder

Tandarts – Hoorn

Introductie Voor onze 5-kamerpraktijk in Hoorn zijn we op zoek naar een tandarts voor 2 dagen in de week: donderdag en vrijdag

Mondhygiënist – Nunspeet

Introductie Voor Dental Clinics Nunspeet zijn wij op zoek naar een ervaren mondhygiënist voor 2 dagen per week. De dagen staan niet vast en zin dus in overleg.

Endodontoloog – Nieuwegein

Introductie Voor onze praktijk in Nieuwegein zijn we vanwege uitbreiding op zoek naar een endodontoloog voor 1 dag in de week, voorkeur voor maandag (evt.donderdag).

Preventie-assistent – Houten

Introductie Voor Dental Clinics Houten zijn we op zoek naar een preventie assistent voor 16 tot 36 uur per week. Dagen zijn in overleg!

Tandarts – Almelo

Introductie Voor Dental Clinics Almelo zijn wij op zoek naar een tandarts voor 2 dagen per week.

Tandartsassi­stent – Amersfoort

Introductie Voor onze nieuw te openen praktijk in Amersfoort zijn we op zoek naar een tandartsassistent voor 24 tot 40 uur per week! We zoeken iemand die de werkzaamheden van tandartsassistent wil afwisselen met het doen van receptie werkzaamheden.

Tandarts – Beuningen

Introductie Voor onze gezellige en moderne praktijk in Beuningen zijn we op zoek naar een tandarts voor 2 dagen per week. We hebben ruimte op de maandag, woensdag en/of donderdag. Patiënten komen bij ons voor algemene tandheelkunde, implantologie en prothetische tandheelkunde en daarnaast behandelen we veel angst patiënten.