Financieel administratief medewerker – Hilversum

Introductie

In verband met de groei van onze organisatie zijn we voor het service center van TopMondzorg in Hilversum op zoek naar een Financieel administratief medewerker, met 2 tot 5 jaar ervaring, die 32 tot 40 uur per week beschikbaar is.

Vind je werken met cijfers het leukste wat er is, werk je nauwkeurig en vind je het een uitdaging als de dag net iets anders loopt dan verwacht? Ben je daarnaast een gezellige teamspeler? Dan nodigen wij jou graag uit om te reageren op deze zelfstandige functie.

Organisatie

TopMondzorg bestaat uit circa 110 Dental Clinics tandartsengroepspraktijken, 18 TopOrtho orthodontiepraktijken, 3 Proclin verwijspraktijken, ouderenmondzorgdiensten MondzorgPlus en Omnios en de MKA-groep (kaakchirurgie). Bij TopMondzorg kom je te werken in een snelgroeiende organisatie die zich inzet voor complete mondzorg voor uiteenlopende patiëntgroepen. TopMondzorg is onderdeel van de European Dental Group (EDG). EDG is, naast Nederland, actief in diverse andere Europese landen.

Het motto van TopMondzorg is ‘voor elkaar’. Omdat we er als netwerk ‘voor elkaar’ zijn bij het leveren van kwalitatief hoogstaande mondzorg en we met onze gedrevenheid dingen ‘voor elkaar’ krijgen. TopMondzorg telt in totaal circa 3.500 collega’s waarvan 110 op het servicecenter in Hilversum. Dit servicecenter biedt ondersteuning op onder andere Kwaliteit & Veiligheid, HR, Financiële administratie, ICT en Marketingcommunicatie. Zodat de behandelende teams zich optimaal kunnen richten op de patiënt.

De financiële administratie is één van de afdelingen van het Top Mondzorg service center. Samen met onder andere de collega’s van personeelsadministratie, ICT, Kwaliteit & Veiligheid en Marketingcommunicatie, ondersteunt jouw afdeling de tandarts- en orthodontiepraktijken van TopMondzorg op administratief en organisatorisch vlak. Je wordt onderdeel van een goed georganiseerd team, dat gericht is op samenwerken. Het team bestaat op dit moment uit 6 Financial Controllers en 9 financieel administratief medewerkers, die samen met de Teamleider Financiële administratie zorgen voor een professionele boekhouding en financiële verantwoording.

Functie

In deze functie werk je in een jong team en verwachten we het volgende van je:

 • Verwerken van facturen, kas- en bankmutaties in de administraties van diverse praktijken/B.V.’s;
 • Beantwoorden van vragen via telefoon en e-mail van leveranciers en vanuit de praktijken;
 • Ondersteunen van de controllers;
 • Zorg en verantwoording dragen voor procesverbeteringsprojecten op de afdeling;
 • Diverse overige administratieve werkzaamheden.

Functie-eisen

Wat vragen we?

 • Je hebt een afgeronde MBO niveau 4 opleiding Administratie of HBO diploma, aangevuld met minimaal 2 jaar werkervaring (bij voorkeur op een administratiekantoor);
 • MS Word en Excel kennen voor jou geen geheimen meer;
 • Ervaring met AFAS is een pré. Ervaring met Filelinx is prettig;
 • Je kan goed prioriteiten stellen en je hebt een hands-on mentaliteit; daarnaast ben je nauwkeurig, flexibel, communicatief sterk en beheers je de Nederlandse taal goed in woord en geschrift;
 • Je woont maximaal 30 km vanaf Hilversum.

Aanbod

Wat bieden wij jou?

 • Je komt te werken bij een jonge en vooruitstrevende organisatie met circa 130 tandarts- en orthodontiepraktijken, die vooroploopt op het gebied van tandheelkundige zorg;
 • In een organisatie en team met een open en informele cultuur, die ruimte biedt aan persoonlijke ontwikkeling en waar hard wordt gewerkt, maar ook veel wordt gelachen;
 • Jouw harde werk blijft niet onbeloond; we bieden je goede arbeidsvoorwaarden, waarbij deels thuiswerken tot de mogelijkheden behoort.

Sollicitatie

Enthousiast geworden? Stuur dan jouw CV met een korte motivatie naar werken@topmondzorg.nl, o.v.v. ‘Financieel administratief medewerker’. Wil je meer weten? Neem dan contact op met Sarah Klay, HRD manager, via 06 – 27 18 76 07.