Coördinator werving tandartsassi­stenten – Hilversum

Introductie

Hou jij van organiseren, bruis je van de creatieve ideeën en ben je toe aan een volgende stap in je carrière? Haal je energie uit het samenwerken met collega’s én kun je tegelijkertijd goed zelfstandig werken. Dan is deze nieuwe rol binnen Topmondzorg wellicht iets voor jou!

Organisatie

Onder onze missie ‘een onbezorgde, stralende lach voor iedereen’ zetten we ons samen in voor complete mondzorg en de beste kwaliteit. Om dit te bereiken delen we kennis en kunde in een plezierige en inspirerende werkomgeving. Je wordt onderdeel van het team op het servicecenter van TopMondzorg in Hilversum, waar we de Dental Clinics, TopOrtho, Proclin praktijken en onze ambulante mondzorgpraktijken ondersteunen op het gebied van onder andere administratie, ict, HR en kwaliteit van zorg. Zo kunnen de behandelaren zich volledig richten op de zorg aan de patiënten.

Functie

De functie van Coördinator werving tandartsassistenten is een nieuwe rol in ons HR/ Recruitment team omdat we voor meerdere praktijken tandartsassistenten zoeken en we zien de vraag naar goede assistenten groeien. Als coördinator wordt het jouw taak om je onder te dompelen in de wereld van de tandartsassistent en voor ons nieuwe collega’s te vinden.

In deze functie ga je je bezighouden met het opzetten, coördineren en begeleiden van het proces rondom de werving van assistenten en zorg je voor leads van kandidaten naar de praktijken. Dit doe je onder andere door:

 • Samenwerking met mbo’s op te zetten en te coördineren
 • Contact te leggen met stagebegeleiders
 • Aanwezigheid te creëren op open dagen (stagebeurzen / banenmarkten)
 • Organiseren van praktijkbezoeken, lunchcolleges, webinars, etc
 • Een onboarding-programma uitwerken
 • Het opzetten en uitrollen van een programma waarin we assistenten zelf gaan opleiden (zij-instroom)
 • Contacten met opleidingsinstituten
 • Arbeidsmarktcommunicatie (socials & websites) in samenwerking met het Marketingteam
 • Je werkt nauw samen met de praktijkmanagers en regiomanagers
 • Samenwerking met andere afdelingen in het TopMondzorg Servicecenter voor bijvoorbeeld het organiseren van lunchcolleges, maar ook de inhoud van de opleidingen voor zij-instroom
 • Ondersteunen bij het online zetten van de vacatures.


Functie-eisen

Omdat deze rol nieuw is zijn we op zoek naar iemand die zelfstandig is, van aanpakken houdt, creatief is, met ideeën komt en een goede sparringpartner is voor alle stakeholders. Daarnaast zoeken we voor deze nieuwe rol iemand die gewend is om projectmatig werken. Ervaring in de tandheelkunde is niet vereist.

Je werkt vanuit Hilversum, maar je zult ook regelmatig op de praktijken of regiobijeenkomsten zijn.

We zoeken een collega die 32-40 uur beschikbaar is.

Aanbod

We bieden je een nieuwe stap in jouw carrière bij een jonge en vooruitstrevende organisatie met meer dan 100 tandarts- en orthodontiepraktijken, verwijspraktijken en ouderenmondzorg, die vooroploopt op het gebied van tandheelkundige zorg: een afwisselende functie, waarbinnen veel ruimte is voor eigen initiatief. Je komt te werken in een informele omgeving waar hard wordt gewerkt, maar ook veel wordt gelachen. We werken in een mooi kantoor in Hilversum dat zowel met het OV als met de auto goed te bereiken is. Je ontvangt een laptop en telefoon om je werk goed te kunnen doen. Verder bieden we een marktconform salaris, reiskosten- en thuiswerkvergoeding.


Sollicitatie

Enthousiast? Solliciteer dan via onderstaand formulier! 

Wil je meer weten of heb je vragen over deze vacature? Neem dan contact op met Diane Hannink, manager HR, via 06-50682477.