Coördinator werving tandartsassi­stenten – Hilversum / Landelijk

Introductie

Hou jij van organiseren, bruis je van de creatieve ideeën en ben je toe aan een volgende stap in je carrière? Haal je energie uit het samenwerken met collega’s én kun je tegelijkertijd goed zelfstandig werken. Dan is deze nieuwe rol binnen Topmondzorg wellicht iets voor jou!

Organisatie

TopMondzorg bestaat uit circa 100 Dental Clinics tandartsengroepspraktijken, 16 TopOrtho orthodontiepraktijken, de Proclin verwijspraktijk, ouderenmondzorgdiensten MondzorgPlus en Omnios en de MKA-groep (kaakchirurgie). Bij TopMondzorg kom je te werken in een snelgroeiende organisatie die zich inzet voor complete mondzorg voor uiteenlopende patiëntgroepen. TopMondzorg is onderdeel van de European Dental Group (EDG). EDG is, naast Nederland, actief in diverse andere Europese landen.

Het motto van TopMondzorg is ‘voor elkaar’. Omdat we er als netwerk ‘voor elkaar’ zijn bij het leveren van kwalitatief hoogstaande mondzorg en we met onze gedrevenheid dingen ‘voor elkaar’ krijgen’. TopMondzorg telt in totaal 2.750 collega’s waarvan ruim 100 op het servicecenter in Hilversum. Dit servicecenter biedt ondersteuning op onder andere Kwaliteit & Veiligheid, HR, Financiële administratie, ICT en Marketingcommunicatie. Zodat de behandelende teams zich optimaal kunnen richten op de patiënt.


Functie

De functie van Coördinator werving tandartsassistenten is een nieuwe rol in ons HR/ Recruitment team omdat we voor meerdere praktijken tandartsassistenten zoeken en we zien de vraag naar goede assistenten groeien. Als coördinator wordt het jouw taak om je onder te dompelen in de wereld van de tandartsassistent en voor ons nieuwe collega’s te vinden.

In deze functie ga je je bezighouden met het opzetten, coördineren en begeleiden van het proces rondom de werving van assistenten en zorg je voor leads van kandidaten naar de praktijken. Dit doe je onder andere door:

 • Samenwerking met mbo’s op te zetten en te coördineren
 • Contact te leggen met stagebegeleiders
 • Aanwezigheid te creëren op open dagen (stagebeurzen / banenmarkten)
 • Organiseren van praktijkbezoeken, lunchcolleges, webinars, etc
 • Een onboarding-programma uitwerken
 • Het opzetten en uitrollen van een programma waarin we assistenten zelf gaan opleiden (zij-instroom)
 • Contacten met opleidingsinstituten
 • Arbeidsmarktcommunicatie (socials & websites)
 • Zorgdragen voor aansluiten van en communicatie naar praktijkmanagers en regiomanagers
 • Samenwerking met andere afdelingen in het TopMondzorg Servicecenter voor bijvoorbeeld het organiseren van lunchcolleges, maar ook de inhoud van de opleidingen voor zij-instroom
 • Ondersteunen bij het online zetten van de vacatures.


Functie-eisen

Omdat deze rol nog erg nieuw is zijn we op zoek naar iemand die zelfstandig is, van aanpakken houdt, creatief is, met ideeën komt en een goede sparringpartner is voor onze praktijkmanagers, contactpersonen bij de mbo’s, onze HR manager en de recruiters. Daarnaast zoeken we voor deze nieuwe rol iemand die gewend is om projectmatig werken. Ervaring in de tandheelkunde is niet vereist.


Aanbod

Wij bieden zoals je kunt zien een veelzijdige baan met veel uitdaging, waarin je ruimte hebt om er je eigen ideeën en creativiteit op los te laten. Daarnaast kom je te werken op een mooi kantoor in Hilversum dat zowel met het OV als met de auto goed te bereiken is. Je ontvangt een laptop en optioneel een telefoon van de zaak. Verder bieden we een marktconform salaris en reiskostenvergoeding.


Sollicitatie

Enthousiast? Stuur dan jouw CV en motivatie naar werken@topmondzorg.nl o.v.v. ‘vacature coördinator werving tandartsassistenten’.

Wil je meer weten of heb je vragen over deze vacature? Neem dan contact op met Diane Hannink, manager HR, via 06-50682477.