Content marketeer / communicatie­adviseur – Hilversum

Introductie

Zorg jij voor impact met de content die je bedenkt en creëert? Vind je het een uitdaging om voor verschillende doelgroepen onderscheidende en doeltreffende communicatie te maken? Of dat nu video, opmaak, long of short copy is? Dan ben jij de Content marketeer/communicatieadviseur voor 32-40 uur per week die wij zoeken!

Organisatie

Bij TopMondzorg kom je te werken in een snelgroeiende organisatie die zich inzet voor complete mondzorg voor uiteenlopende patiëntgroepen. TopMondzorg bestaat uit 95 Dental Clinics tandartsengroepspraktijken, 14 TopOrtho orthodontiepraktijken, de Proclin verwijspraktijk, ouderenmondzorgdiensten MondzorgPlus en Omnios en de MKA-groep (kaakchirurgie). Het motto van TopMondzorg is ‘voor elkaar’. Omdat we er als netwerk ‘voor elkaar’ zijn bij het leveren van kwalitatief hoogstaande mondzorg. En omdat we met onze gedrevenheid dingen ‘voor elkaar’ krijgen. TopMondzorg telt in totaal 2.750 collega’s waarvan 100 op het servicecenter in Hilversum. Vanuit dit servicecenter bieden we ondersteuning op onder andere Kwaliteit & Veiligheid, HR, Financiële administratie, ICT en Marketingcommunicatie. Zodat de behandelende teams zich optimaal kunnen richten op de patiënt. In het marketingcommunicatie team zitten 8 gedreven professionals. Samen ondersteunen we de collega’s op het servicecenter en de verschillende merken op uiteenlopende disciplines zoals digital marketing, patiëntcommunicatie, praktijkondersteuning, interne communicatie, arbeidsmarktcommunicatie (recruitment) en events.

Functie

Als content marketeer/communicatieadviseur vertaal je ons verhaal moeiteloos in on- en offline uitingen voor onze diverse doelgroepen. Onze ideale kandidaat is een ster in het schrijven van pakkende teksten, bijvoorbeeld patiëntinformatie voor op onze websites of een interne nieuwsbrief. Net zo makkelijk bedenk je een script en produceert vervolgens een videoboodschap voor intern gebruik. Het kan ook zijn dat onze recruiters jouw expertise inroepen ten behoeve van ons werkgeversmerk op beurzen, events, campusrecruitment en advertenties. Je optimaliseert tekst en beeld, maakt content begrijpelijk, aantrekkelijk en vindbaar. Jij weet hoe je mensen bereikt en raakt. Indien nodig schakel je één van onze bureau in, maar je houdt ervan om eerst je eigen creativiteit aan te spreken. Je bent gek op nieuwe initiatieven en de mogelijkheden van social media zijn jou bekend. Wat de communicatie uitdaging ook is, je verdiept je in je doelgroep en in diens belevingswereld om je vervolgens de vraag te stellen: hoe maak ik impact met onze boodschap?

Als content marketeer/communicatieadviseur bij TopMondzorg zijn jouw prio’s:

 • Praktijken helpen met effectieve communicatie en wervende campagnes
 • Onze employer brands laden met aansprekende en activerende content
 • De digital marketeers ondersteunen door creatieve concepten te bedenken

Functie eisen

 • Je hebt minimaal 3-5 jaar ervaring in een soortgelijke functie;
 • Je hebt ervaring met en kennis van on- en offlinecommunicatie;
 • Je hebt ervaring met het creëren van content (video/DTP);
 • Je schrijft graag en je Nederlands is foutloos, ervaring met SEO is een pré;
 • Je hebt affiniteit met arbeidsmarktcommunicatie;
 • Je bent een doener. Iemand die houdt van aanpakken en daarbij initiatiefrijk, flexibel en stressbestendig is. Je voelt je medeverantwoordelijk voor de teamprestatie. Als je niet weet hoe iets werkt, zoek je dat bij voorkeur zelf uit;
 • Je bent 32-40 uur beschikbaar. De functie is in eerste instantie voor 7 maanden. Komend jaar wordt besloten of deze functie wordt opgenomen in het formatieplan.

Aanbod

 • Je komt te werken bij een jonge en vooruitstrevende organisatie, die vooroploopt op het gebied van tandheelkundige zorg;
 • Een afwisselende functie waarbinnen veel ruimte voor eigen initiatief en brede ontwikkeling is;
 • Een informele omgeving waar hard wordt gewerkt, maar ook veel wordt gelachen;
 • Op een prachtig kantoor in Hilversum, goed bereikbaar met auto en OV;
 • Grote mate van autonomie en verantwoordelijkheid.
 • Ruimte om te leren en jezelf te ontwikkelen.

Sollicitatie

Enthousiast? Stuur dan jouw CV en motivatie naar werken@topmondzorg.nl o.v.v. ‘vacature marketingcommunicatie specialist’. Wil je meer weten? Neem dan contact op met Claire Enkelaar, HR Adviseur (T: 035 – 76 05 218). Voor vragen over deze vacature kan je contact opnemen met Tobias Westerneng op telefoonnummer 035 – 76 05 708.

Ken je iemand anders die geschikt is voor deze functie? Deel de vacature dan via de onderstaande buttons.