Content – en eventmanager – Hilversum

Introductie

Droom jij in beelden en teksten en draai jij je hand niet om voor de organisatie van een event? Vind je het een uitdaging om voor verschillende doelgroepen doeltreffende content te creëren? Content die bijdraagt aan het vinden, binden en boeien van (potentiële) medewerkers en die tevens onze positie op de arbeidsmarkt versterkt? Dan ben jij de Content marketeer – Employer Branding die wij zoeken!

Organisatie

TopMondzorg is een snelgroeiende organisatie die zich inzet voor complete mondzorg voor uiteenlopende patiëntgroepen. TopMondzorg bestaat uit 7 verschillende labels met ruim 100 Dental Clinics tandartsengroepspraktijken, 18 TopOrtho orthodontiepraktijken, een Proclin verwijspraktijk, ouderenmondzorgdiensten MondzorgPlus, Omnios en Gerident en de MKA groep (kaakchirurgie). Het motto van TopMondzorg is ‘voor elkaar’. Omdat we er als netwerk ‘voor elkaar’ zijn bij het leveren van kwalitatief hoogstaande mondzorg. En omdat we met onze gedrevenheid dingen ‘voor elkaar’ krijgen.

TopMondzorg telt in totaal bijna 4.000 collega’s waarvan 100 op het servicecenter in Hilversum. Vanuit dit servicecenter krijgen de praktijken ondersteuning op verschillende terreinen: Kwaliteit & Veiligheid, HR, Financiële administratie, ICT en Marketing & Communicatie. De behandelende teams kunnen zich daardoor optimaal richten op de patiënt.


Functie

In de huidige krappe arbeidsmarkt is het meer dan ooit belangrijk om potentiële medewerkers te bereiken en aan ons te binden en vast te houden. Binnen TopMondzorg gaat het o.a. om tandartsen, tandartsassistenten en mondhygiënisten. Jij bent verantwoordelijk voor het bedenken en de productie van pakkende content die ons op de juiste manier positioneert op de arbeidsmarkt en onze belangrijkste doelgroepen raakt (tekst, fotografie, video, events).

De arbeidsmarktcommunicatie kalender geeft richting aan jouw werkzaamheden (mailingen, campusrecruitment, advertenties, beurzen, webinars etc.).

Tevens ben je verantwoordelijk voor de content op de werkenbij sites van de verschillende labels en social media.

In onze snelgroeiende organisatie (in 15 jaar naar 4.000 collega’s) is kennisdeling en verbinding belangrijk. Onderdeel van jouw takenpakket is het opzetten en uitvoeren van evenementen in binnen- en buitenland om medewerkers te betrekken en aan ons verbonden te houden.

Kortom: een zeer afwisselende functie waarbij je nauw samenwerkt met de Senior marketing communicatie adviseur – Employer Branding en diverse afdelingen binnen de organisatie zoals HR, Recruitment en de praktijken in het land.

Functie-eisen

• Je hebt minimaal 3-4 jaar ervaring in een soortgelijke marketing en/of event management functie;

• Je hebt een goed gevoel voor design, bent creatief met social media, schrijft graag en je Nederlands is foutloos;

• Je bent een doener. Iemand die houdt van aanpakken en daarbij initiatiefrijk, flexibel en stressbestendig is;

• Je legt de lat hoog en bent altijd op zoek naar hoe het nog beter kan, bijvoorbeeld door de laatste trends en inzichten in het media landschap of op eventsgebied bij te houden en te vertalen naar kansen en mogelijkheden voor de organisatie.

• Je voelt je medeverantwoordelijk voor de teamprestatie;

• Je bent 32-40 uur beschikbaar en hebt de intentie om meerdere jaren bij ons te werken.

Aanbod

• Je komt te werken bij een jonge en vooruitstrevende organisatie, die vooroploopt op het gebied van tandheelkundige zorg;

• Je maakt deel uit van het Marketing en Communicatie team, bestaande uit 8 collega’s;

• Een afwisselende functie waarbinnen veel ruimte voor eigen initiatief en brede ontwikkeling is;

• Een informele omgeving waar hard wordt gewerkt, maar ook veel wordt gelachen;

• Hybride werken: dus thuis of op ons prachtige kantoor in Hilversum, goed bereikbaar met auto en OV;

• Marktconform salaris met goede secundaire arbeidsvoorwaarden.

Sollicitatie

Enthousiast? Stuur dan jouw CV en motivatie naar werken@topmondzorg.nl of bekijk hier meer informatie over de sollicitatieprocedure. Voor vragen over deze vacature kan je contact opnemen met Tobias Westerneng op telefoonnummer 06-22449533.