Standaard

HR adviseur – Hilversum

Introductie Ben jij een sociale, proactieve en zelfstandige HR professional? Ga jij graag met collega’s in gesprek en beschik je daarbij over sensitief vermogen? Wil jij samen met een gemotiveerd HR-team onze (regio)praktijkmanagers ondersteunen en adviseren over een breed scala aan HR-onderwerpen? Dan ben jij onze nieuwe HR Adviseur!

Business Intelligence Specialist – Hilversum

Introductie Je vervult opdrachten op het gebied van Business Intelligence en draagt zorg voor een continue stroom van betrouwbare data, waarmee hoogstaande kwalitatieve zorg in de praktijken worden geleverd.

Allround financieel administratief medewerker – Hilversum

Introductie In verband met de groei van onze organisatie zijn we voor het service center van TopMondzorg in Hilversum op zoek naar een ervaren Financieel administratief medewerker, met minimaal 4 jaar ervaring, die 32 tot 40 uur per week beschikbaar is. Ervaring bij een administratiekantoor is een pré.Vind je werken met cijfers het leukste wat... Lees verder

HR medewerker – Hilversum

Introductie Wil jij samen met een gezellig team onze praktijken ondersteunen op het gebied van HR? Ben jij een enthousiaste, flexibele collega en ben je dienstverlenend ingesteld? Dan ben jij de HR medewerker die wij zoeken!

Projectmanager kwaliteit en veiligheid (32-40u p/w) – Hilversum

Introductie Denk jij in oplossingen en ben je een analytische en pragmatische collega die zichtbaar waarde toevoegt? Werk je graag bij een organisatie die de zorg voor de patiënt centraal stelt? Dan zijn wij op zoek naar jou! Wij bieden jou uitdagende projecten op gebied van kwaliteit van zorg in een sterk groeiende en dynamische... Lees verder

Recruiter – Zwolle

Introductie Bruis jij van de creatieve oplossingen voor lastig vervulbare vacatures? Weet jij dankzij jouw kennis van werving, selectie en interviewen de beste zorgprofessionals voor onze praktijken te vinden? En vind je het prettig om zelfstandig aan de slag te zijn in jouw regio met veel verantwoordelijkheid?Dan ben jij de recruiter voor ons team!