Beleidsadviseur kwaliteit en veiligheid (32-40 upw) – Hilversum

Introductie

Draag jij kwaliteit en veiligheid in de mondzorg een warm hart toe en weet jij te schakelen op alle niveaus van de organisatie? Denk jij in oplossingen en ben je een professionele gesprekspartner die zichtbaar waarde toevoegt? Werk je graag bij een door kwaliteit gedreven organisatie? Lees dan verder, want Top Mondzorg is op zoek naar een beleidsadviseur kwaliteit en veiligheid (32-40 uur per week) en mogelijk past de ontwikkeling en implementatie van beleid voor onze sterk groeiende en dynamische mondzorg organisatie bij jou!

Organisatie

Bij TopMondzorg kom je te werken in een snelgroeiende organisatie die zich inzet voor complete mondzorg voor uiteenlopende patiëntgroepen. TopMondzorg bestaat uit ruim 100 Dental Clinics tandartsengroepspraktijken, 18 TopOrtho orthodontiepraktijken, een Proclin verwijspraktijk, ouderenmondzorgdiensten MondzorgPlus en Omnios en MKA groep (kaakchirurgie). Het motto van TopMondzorg is ‘voor elkaar’. Omdat we er als netwerk ‘voor elkaar’ zijn bij het leveren van kwalitatief hoogstaande mondzorg. En omdat we met onze gedrevenheid dingen ‘voor elkaar’ krijgen.


TopMondzorg telt in totaal bijna 4.000 collega’s waarvan 70 op het servicecenter in Hilversum. Vanuit dit servicecenter krijgen de praktijken ondersteuning op verschillende terreinen: Kwaliteit & Veiligheid, HR, Financiële administratie, ICT en Marketing & Communicatie. Zodat de behandelende teams zich optimaal kunnen richten op de patiënt.


In het Kwaliteit & Veiligheid team zitten 17 gedreven professionals. Samen werken we aan de ondersteuning van het continue verbeteren van de tandheelkundige zorg. Zo zijn we nu bezig met een HKZ certificering en het verbeteren van de online leeromgeving. Je zal één van de twee beleidsadviseurs zijn en je rapporteert aan de directeur Kwaliteit en Veiligheid die onderdeel uit maakt van het Management Team van TopMondzorg. Het team staat intern bekend als een gedreven groep waar kennis in praktische handvatten wordt vertaald. In het team kun je hulp verwachten van collega’s met ruime tandheelkundige ervaring en kennis.

In de functie van Beleidsadviseur kwaliteit en veiligheid ondersteun je de verdere ontwikkeling en implementatie van strategisch kwaliteitsbeleid van de organisatie. Je houdt wet- en regelgeving in de gaten en signaleert en wat dit voor de organisatie betekent. Je bedenkt mogelijkheden om de implementatie van beleid, kaders en kwaliteitsstandaarden goed te laten verlopen en denkt mee met de praktijken.

Functie

Je adviseert en ondersteunt de directeur kwaliteit en veiligheid ten aanzien van beleidsontwikkeling en -uitvoering op het gebied van kwaliteit en veiligheid binnen de mondzorg. Jij hebt hierin een adviserende, analyserende en monitorende rol en ondersteunt, samen met een professioneel en enthousiast team, het beleid ten aanzien van kwaliteit en veiligheid. Zo adviseer je de directeur Kwaliteit & Veiligheid en de andere afdelingen op gebied van compliance en werk je implementatie van richtlijnen uit met o.a. Marketing & Communicatie, HR en ICT. Je start en draagt projecten op gebied van implementatie, doorvoeren van verbeteringen en borgen van het kwaliteitssysteem. Samen met je collega’s zorg jij ervoor dat kwaliteit en veiligheid centraal staan in de organisatie.

Functie-eisen

We zoeken een echte professional met actuele vakkennis (WO werk- en denkniveau bij voorkeur een opleiding afgerond in de richting van gezondheidswetenschappen). Je hebt kennis van en ervaring met het werken met een kwaliteitsmanagementsysteem. Ervaring in de zorg heeft de voorkeur. Je bent zelfstandig en werkt transparant en zichtbaar, deelt informatie en maakt informatie toegankelijk voor de hele organisatie. Je bent zelf startend, hebt geen 9 tot 5 mentaliteit, je bent helder in het delen van je kennis en kunde en kan je zowel mondeling als schriftelijk goed uitdrukken. Daarnaast ben je ook bereid om je kennis te delen door het geven van presentaties. Je neemt de bij de functie behorende verantwoordelijkheid, bent resultaatgericht en je kan overstijgend denken. Je bent praktisch ingesteld, kan goed plannen en organiseren en denkt vooral in mogelijkheden en oplossingen. Je laat je door weerstand niet snel uit het veld slaan, hebt een hands-on mentaliteit en je bent representatief.

Aanbod

We bieden je een nieuwe stap in jouw carrière bij een jonge en vooruitstrevende organisatie met meer dan 100 tandarts- en orthodontiepraktijken, verwijspraktijken en ouderenmondzorg, die vooroploopt op het gebied van tandheelkundige zorg: een afwisselende functie waarbij je jouw passie voor kwaliteitszorg kwijt kunt en waarbinnen veel ruimte is voor eigen initiatief;

Je werkomgeving kent ‘korte lijnen’ waardoor snel kan worden ingespeeld op de ontwikkelingen: kortom een informele en professionele omgeving waar hard wordt gewerkt, maar ook veel wordt gelachen;

Er zijn veel mogelijkheden om te leren en jezelf te ontwikkelen;

Uiteraard blijft jouw harde werk niet onbeloond; we bieden je goede arbeidsvoorwaarden;

Je werkt vanuit Hilversum, maar je zult ook regelmatig op de praktijken of regiobijeenkomsten zijn. Werken vanuit huis is ook mogelijk.

Sollicitatie

Herken jij jezelf als onze Beleidsadviseur kwaliteit en veiligheid? Stuur dan jouw CV en motivatie naar werken@topmondzorg.nl o.v.v. ‘vacature beleidsadviseur kwaliteit en veiligheid’. Wil je eerst meer weten? Neem dan contact op met Danielle Boonzaaijer (06 – 26 16 84 06). Of bekijk hier meer informatie over de sollicitatieprocedure.