Auditor Kwaliteit en Veiligheid – Hilversum

Introductie

Ben jij dé gedreven Auditor Kwaliteit en Veiligheid die graag aan de slag gaat met het toetsen en verbeteren van de kwaliteitsmanagementsystemen binnen onze organisatie? Wil je audits voorbereiden, helpen ontwikkelen en uitvoeren? En kun jij de marktbewegingen analyseren en de juiste verbetermogelijkheden aanbieden om de kwaliteit binnen onze mondzorgmerken te versterken? Dan ben jij mogelijk de Auditor Kwaliteit en Veiligheid die TopMondzorg zoekt!

Organisatie

Bij TopMondzorg kom je te werken in een snelgroeiende organisatie die zich inzet voor complete mondzorg voor uiteenlopende patiëntgroepen. Het motto van TopMondzorg is ‘voor elkaar’. Omdat we er als netwerk ‘voor elkaar’ zijn bij het leveren van kwalitatief hoogstaande mondzorg en we met onze gedrevenheid dingen ‘voor elkaar’ krijgen.

TopMondzorg telt circa 4.000 collega’s waarvan ruim 100 op het servicecenter in Hilversum. Dit servicecenter biedt ondersteuning op onder andere Kwaliteit en Veiligheid, HR, Financiële administratie, ICT en Marketingcommunicatie, zodat de praktijken zich optimaal kunnen richten op de patiënt.


Functie

Als Auditor Kwaliteit en Veiligheid maak je deel uit van het deskundige en gedreven team Kwaliteit en Veiligheid. Binnen ons team staan een collegiale en informele werksfeer en teamwork voorop. Jouw werkzaamheden vinden plaats door heel Nederland. Voor overleg met collega’s ben je geregeld op het servicecenter in Hilversum. Je rapporteert aan de Directeur Kwaliteit en Veiligheid.

Je houdt je dagelijks bezig met het analyseren, toetsen en verbeteren van de kwaliteit van zorg. Je bent verantwoordelijk voor het gehele auditproces waarbij je ook kritisch meekijkt en -denkt over diverse verbetermogelijkheden. Het is jouw taak om de juiste vragen te stellen en je bevindingen op een heldere manier te communiceren. Jouw werk als auditor bestaat o.a. uit de volgende onderdelen:

Het voorbereiden van audits.

Het uitvoeren van (deel) audits op het gebied van o.a. HKZ, ISO 9001.

Het volledig en juist terugkoppelen van auditresultaten, aandachtspunten en tekortkomingen in duidelijke rapportages;

Het nauw samenwerken met collega’s van ons servicecenter, andere auditoren en praktijkmedewerkers.

Het analyseren van de auditresultaten en verbetermaatregelen en het anticiperen hierop.


Functie-eisen

Als Auditor Kwaliteit en Veiligheid ben je leergierig, nieuwsgierig en maak je de werkzaamheden snel eigen. Jij bent nauwkeurig, staat stevig in je schoenen, bent klant- en servicegericht en hebt integriteit hoog in het vaandel staan. Ook ben je een volwaardige gesprekspartner met overtuigingskracht. Daarnaast kun je goed omgaan met veranderingen, deadlines en afwisselende werkdagen.

Beschik jij over het volgende profiel?

Minimaal 3 jaar werkervaring gerelateerd aan kwaliteit in de zorg- en welzijnssector.

Hbo- werk- en denkniveau en in het bezit van een aantoonbare auditor opleiding of bereid deze te halen.

Kennis over risico’s in de zorg- en welzijnssector, van toepassing zijnde wet- en regelgeving en HKZ normen.

Je hebt een uitstekende beheersing van de Nederlandse taal in woord en geschrift.

Je bent bereid door heel Nederland te reizen voor het afnemen van de audits.

Je bent 32 tot 40 uur per week beschikbaar.

Aanbod

Arbeidsvoorwaarden

Aantrekkelijke arbeidsvoorwaarden, waaronder:

Een leaseauto, laptop en telefoon

Opleidingsbudget voor persoonlijke ontwikkeling

Wat bieden wij nog meer?

Je komt te werken bij een jonge en vooruitstrevende organisatie die vooroploopt op het gebied van tandheelkundige zorg en waar veel ruimte voor eigen initiatief is.

Een flexibele baan met veel vrijheid, verantwoordelijkheid en afwisseling.

Een informele omgeving waar hard wordt gewerkt, maar ook veel wordt gelachen.

Grote mate van autonomie en verantwoordelijkheid


Sollicitatie

Ben je enthousiast geworden en wil je solliciteren? Klik dan op de knop hieronder en vul het online formulier in om te solliciteren. Heb je vragen over de vacature of wil je meer informatie? Neem contact op met Danielle Boonzaaijer viadanielle.boonzaaijer@topmondzorg.nl. We kijken ernaar uit om je te ontmoeten!