Afstudeeropd­racht ICT – Hilversum

Introductie

Zoek jij een uitdagende opdracht op het gebied van ICT? En wil jij met jouw kennis hét verschil maken voor de verdere optimalisatie van ICT binnen een groeiende organisatie? Kom dan een afstuderen bij TopMondzorg!

Organisatie

Onder onze missie ‘een onbezorgde, stralende lach voor iedereen’ zetten we ons samen in voor complete mondzorg en de beste kwaliteit. Om dit te bereiken delen we kennis en kunde in een plezierige en inspirerende werkomgeving. Je komt te werken op het servicecenter van TopMondzorg in Hilversum, waar we de Dental Clinics, TopOrtho, Proclin, Mondzorgplus, en Omnios praktijken ondersteunen op het gebied van onder andere kwaliteit en administratie. Zo kunnen de behandelaren zich volledig richten op de zorg aan de patiënten. Tijdens je Comakership maak je onderdeel uit van ons ICT-team, dat de praktijken diensten levert op ontwikkeling, werkplek- en applicatiebeheer.

Functie

Ons bestaande intranet is gebaseerd op WordPress. Momenteel wordt deze voornamelijk gebruikt voor het beschikbaar stellen van verschillende instructies en allerhande informatie, met name bedoeld voor de praktijkleiding van de Dental Clinics praktijken.

Door de aanhoudende groei een aankoop van andere labels is de wens er het intranet ook aan te passen aan de ontwikkelingen. We maken gebruik van de MS O365 omgeving en SharePoint is dan ook de tooling waarop gewenst is om op over te stappen.

SharePoint dient een schil te worden welke als een one-stop-shop dient te fungeren waarbij processen beschreven worden die gedeeld worden door al onze labels, maar ook label specifieke informatie kan bevatten. De praktijkleiding van alle praktijken in alle labels dienen alleen te zien wat voor hun relevant is. Vanuit de procesbeschrijvingen is het mogelijk om naar andere applicatie ‘door te klikken’ om daadwerkelijk acties uit te voeren.

Als organisatie willen wij ook een digitale plek creëren waarin wij niet alleen informatie kunnen opvragen of doorklikken naar andere applicaties, we willen graag een socialer intranet waarmee we elkaar als collega’s makkelijk kunnen vinden, documenten met elkaar kunnen delen en daarin samenwerken.

Kortom: De samenwerking dient bevorderd te worden tussen het servicecenter en de diverse labels, maar ook tussen de labels onderling. Gebruikers moeten zich niet meer verschuild voelen zitten achter een berg aan documentatie die door niemand geraadpleegd wordt.

Wat wordt er tijdens deze opdracht van je verwacht?

  1.  Inventarisatie van de wensen en vereisten aan het nieuwe intranet;
  2. Inventarisatie van de mogelijkheden binnen standaard SharePoint obv de vereisten;
  3. Realisatie van een Proof of Concept in SharePoint (indien haalbaar).

Functie eisen

  • Je hebt een kritische blik en denkt graag mee over nieuwe oplossingen en verbeteringen;
  • Je bent communicatief vaardig, flexibel en kunt goed schakelen op verschillende niveaus;
  • Je bent collegiaal en toegankelijk; je maakt makkelijk contact met anderen en schrikt niet af van het krijgen of geven van feedback.

Aanbod

  • Je komt te werken bij een snelgroeiende en vooruitstrevende organisatie die vooroploopt op het gebied van tandheelkundige zorg.
  • Een uitdagende stageplek op een modern en trendy kantoor in Hilversum
  • Voldoende begeleiding en veel ruimte om te leren en jezelf te ontwikkelen.
  • Een informele omgeving waar hard wordt gewerkt, maar ook veel wordt gelachen.

Sollicitatie

Enthousiast? Stuur dan jouw CV met foto en motivatie naar karlijn.koehorst@topmondzorg.nl o.v.v. ‘afstudeeropdracht ICT’. ? Neem dan contact op met Karlijn Koehorst via 035 – 720 07 79.