Administratief Medewerker HR – Hilversum

Introductie

Wil jij samen met een gezellig team onze praktijken ondersteunen op het gebied van personeelsadministratie? Ben jij een enthousiaste, flexibele collega en ben je dienstverlenend ingesteld? Dan ben jij de collega die wij zoeken!

Organisatie

TopMondzorg bestaat uit circa 100 Dental Clinics tandartsengroepspraktijken, 16 TopOrtho orthodontiepraktijken, de Proclin verwijspraktijk, ouderenmondzorgdiensten MondzorgPlus en Omnios en de MKA-groep (kaakchirurgie). Bij TopMondzorg kom je te werken in een snelgroeiende organisatie die zich inzet voor complete mondzorg voor uiteenlopende patiëntgroepen. TopMondzorg is onderdeel van de European Dental Group (EDG). EDG is, naast Nederland, actief in diverse andere Europese landen.


Het motto van TopMondzorg is ‘voor elkaar’. Omdat we er als netwerk ‘voor elkaar’ zijn bij het leveren van kwalitatief hoogstaande mondzorg en we met onze gedrevenheid dingen ‘voor elkaar’ krijgen. TopMondzorg telt in totaal 2.750 collega’s waarvan ruim 100 op het servicecenter in Hilversum. Dit servicecenter biedt ondersteuning op onder andere Kwaliteit & Veiligheid, HR, Financiële administratie, ICT en Marketingcommunicatie. Zodat de behandelende teams zich optimaal kunnen richten op de patiënt.


Functie

Dankzij jou kunnen je collega’s op de praktijken rekenen op een juiste en volledige administratieve verwerking van de in- en uitdiensten, mutaties en de contracten van de medewerkers. Je bent verantwoordelijk voor alle personele administratieve taken in jouw eigen regio; je maakt en controleert arbeidsovereenkomsten, werkgeversverklaringen en overige correspondentie. Daarnaast ken je jouw praktijkmanagers en regio praktijkmanagers en als er vragen of onduidelijkheden zijn over de personeelsadministratie kunnen ze bij jou terecht.

Functie-eisen

• Je werkt nauwkeurig en zelfstandig, je weet van aanpakken, neemt initiatief en komt met ideeën om het administratieve proces te verbeteren.

• Je hebt Mbo denkniveau en een relevante opleiding gevolgd.

• Bij voorkeur heb je enkele jaren werkervaring in een administratieve HR (gerelateerde) functie.

• Je hebt kennis van de wet- en regelgeving op het gebied van Human Resources;

• Omdat je binnen deze functie dagelijks aan de slag gaat met AFAS, is kennis hiervan een pré;

• Je weet jezelf staande te houden in een dynamische omgeving en bent bij voorkeur 5 dagen per week beschikbaar, 4 dagen is bespreekbaar.

Aanbod

• Je komt te werken bij een jonge en vooruitstrevende organisatie, die voorop loopt op het gebied van tandheelkundige zorg;

• Een zelfstandige en afwisselende functie, met veel ruimte voor nieuwe initiatieven en ideeën;

• Een informele en professionele omgeving waar hard wordt gewerkt, maar ook veel wordt gelachen;

• Je wordt onderdeel van een enthousiast HR team met 18 collega’s

• Jouw harde werk blijft niet onbeloond; we bieden je goede arbeidsvoorwaarden.

Sollicitatie

Enthousiast? Solliciteer dan direct via de onderstaande button. Wil je meer weten? Neem dan contact op met Diane Hannink, HR manager, via 06 – 506 824 77.